Blog Lensa Kamera

Ahad, 27 Februari 2011

Pengakuan Berani Mati :Kenapa Blogger Sorok Edentiti?

 Hai Blogger...ermm,waaa betul2 tersentap aku kali ini...sis ni memang aku respek laa coz entry dia ringkas tapi meleleh power beb..kalau sebelum ini sis ada buat entry pasal apa,nak tahu??sila klik Sini ,memandangkan aku agak tercabar cool kat situ,aku buat serangan balas pula kat Sini ..hahaa tujuan aku bukan nak cari gaduh pun dengan sis ni,sebab aku dah booking anak dia jadi GF aku..hehee sis pun dah setuju kan.betul tak sis??ngeeee tapi dia balas balik pula..ermmm tak percaya sila klik Sini pulak..sis,aku tersentap sikit je pun..hehee

Dan kali ini,aku tak nak lawan bangkang cakap Mentua Sis Diana aku,aku nak buat pengakuan berani mati kenapa aku dan blogger yang sama waktu dengannya sorok edentiti..nak tahu?teruskan pembacaan korang.. sebelum tu,layan gambar kat bawah ini ya..


1.Ada Hutang dengan orang terutamanya along..
~Yup..betul..coz selalu pinjam duit dengan abg long along sampai segan nak tunjuk muka,yala walaupun Along Tapa ,niat dia bukan nak tolong pun,cuma nak lelong.. kadang2 suka sangat nak Cimolot aku, suka menyampah tau...heheee

2)Malu Kalau sedara mara baca blog depa.
~Betul gak ni,yala aku merepek kat sini kutuk maki hamun cite pasal sodara aku,dorang baca nanti tak pasal2 kena potong kepla aku.hahaa ingat mak bapa aku takde blog ke, korang jangan tak tahu mak bapa aku pun femes apa, bapa aku si Pendekar Perkasa mak aku apa kurangnya si Ummi  ,aku kat uma orang panggil Abg Chik a.k.a Achie,tapi jangan memandai nak buli coz Kak Chik selalu support aku ketat2..  

3)Muka Tak Ensem..
~Kak Diana ,aku tak ensem ke??opsss.yala tapi napa maisara sudi je nak couple dengan aku??heheee Shag Sayam rajin je kenyit mata walaupun aku buat-buat tak nampak..heheee tapi aku memang tak ensem pun,korang kisah ke kawan ngan orang tak ensem macam aku ni.. lain laa macam En Solihin..

4) Kalau ngutuk2 orang tak dak sapa boleh cari kat luar..
~Memang aku akui Bro Khairul dan Cik Alisa selalu je kutuk-kutuk aku,opsss salah,selalu je aku kutuk2.tapi dorang ni cool je pun...heheee nak cari kat luar pun nak ajak ke Hill Park jumpa Sis Astina dan Cik Shinju ..tapi itu dulu,sekarang aku dah taubat selepas Ustazah Sunah dan Temannya Bro Ady lempang nasihatkan aku cukup-cukup..

5)Mak Memang Tak bagi Buat blog..
~Siapa kata  Ummi aku tak bagi,ummi aku baik tahu walaupun realitinya aku dah tiada umi sejak 200* lagi ..ermmm siapa ada umi tu,boleh share kasih sayang tak??sayangi ibu selagi masih ada..


6) nak mengenali kami melalui penulisan,bukan paras rupa..
~Betul gak ni,ada benar tau..yala yang menulis tu tangan bukan muka aku yang buruk ni.. kalau Bro Wan  dan  Bro Ben lain laa,tangan ketul2 tu yang taip2..hehee

7)Lebih selesa begini..
~Yup..betul,kalau gini ok sikit..kalau tak habis aku kena bantai oleh Syira kalau dia tahu muka aku macam mana nanti..heheee


Kalau nak gak tahu muka aku yang sebenar..sila klik Sini




Kata Achie :Jangan marah sis diana dan blogger yang terlibat terutamanya Scc ,sekadar gurauan dari achie...Coooool^^





1 komen dari budak comel^^:

Teenager Housemaid berkata...

hahahahahaaaa!

serius saya gelak baca entry ni..
sebab......................

haha...
betul3x kepada semua yang dinyatakan.

kata adik: kenapa dalam banyak2 entry lama, nak letak entry ni? belasah kang baru tau. *buat muka garang*
*walaupun sebenarnya takde kene mengene dengan adik pon..wahahaha.. :pppp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger