Blog Lensa Kamera

Selasa, 15 Mac 2011

Cik Grays ku puja.

Rindu tak tertahan,dah lama hati ni bergelora..memendam rasa 
kepedihan,bilalah boleh mengoyangkan punggung otot kaki ni..dah lama benar tak merasa , kegersangan sekejap bila tengok video kat You Tube ni..alahaaai,cian benda ada kat uma tu,mungkin akan menjadi perhiasaan semata2..

Aku akui aku mula meminati dia sejak disekolah menengah lagi,mulanya time aku diperkenalkan dengan sidia..rasa menyampah plus sakit pinggang aku dibuatnya sampai balik hostel tidur rasa tak selesa... tapi bila hari2 aku disajikan benda yang sama,tersungkur  tergoda juga aku dibuatnya..runtuh juga iman ni bila asik diasak benda yang sama,so aku akhirnya menjadi ketagih yang teramat sangat..lepas je solat asar,kadang2 tak lagi minum petang terus turun padang nak test power..akhirnya menjadi kebiasaan bagi aku,tanpa bersama dia tiap2 hari rasa lain macam je..ermmm aku dah JATUH CINTA..

Tapi itu dulu,kini tidak lagi..mak oi,rindunya dengan dia..tak sabar nak jumpa 
minggu depan,nak test power bab dah lama tak layan..heheeee sekian^^


 *Sebiji tapi tak serupa..
 

1 komen dari budak comel^^:

Zakaria's daughter berkata...

eheee. ni ke grays pujaan ?

lalalalaa. lepas neh bole beradu power ngn kite. ahaks!

*macam power2 jek kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger