Blog Lensa Kamera

Ahad, 1 Januari 2012

Selamat Datang 2012

Assalamualaikum w.b.t. . . 

Selamat tahun baru buat semua,dalam tak sedar dah 2012 detik ini..rasanya aku semakin tua,dah semakin singkat nafas aku didunia pinjaman ini..azam?azam anda apa?harapan semoga apa yang anda inginkan akan tercapai sepenuhnya.namun jika tidak dapat terlaksana,tak perlu nak gusar,kerana mungkin itu ujian dariNya agar kita lebih berusaha.berusaha kepada kebaikan,bukan menjerumus lagi kepada kejahilan..pesanan buat diri aku sendiri,kerana aku sering melakukan kesilapan dalam sedar ataupun tidak sedar..

Dalam duduk merapu di alam maya ini,tak sedar dah setahun lebih aku kat sini..sejak entry pertama pada 23.10.2010 dan bermula dengan seriusnya pada 24.12.2010 apabila membeli domain WooferStorm.Com berserta hosting namun hosting itu hanya terbiar tanpa digunakan sampai tamat tempoh kerana kedegilan aku untuk mencuba platform wordpress.. dalam tak sedar banyak blogger otai dan baru aku kenal,dan banyak perangai yang perlu aku selami..Azam aku terlalu banyak,sampai esok pun belum tentu habis lagi..namun azam aku pada blog ini hanya berharap blog merapu lebih ini dapat diterima dan aku harap juga penulisan aku tidak menyinggung mana-mana pembaca yang ada walaupun kekadang ada yang terasa..maaf kerana aku berkata pada apa yang aku rasa....Sekian...

#Mood masih penat balik dari fraser Hill..banyak gambar namun hanya ini mampu aku share bersama anda kerana kemalasan berganda untuk mengupload..

#Dalam perancangan nak ke Cameron Highland.Siapa nak ikut??

 #Damai kan??

 #Member yang ensem ni masih single..siapa nak sila isi borang..

#Tempat yang cantik sekali tapi sayang bila aku yang gemuk telah mencemarinya..grrr

Kata Achie :Semoga tahun ini lebih banyak keburukan aku dapat diperbaiki..


Sila like jika suka entry ini..

30 komen dari budak comel^^:

Eyda Syahida berkata...

selamat tahun baru . semoga lebih berjaya pada tahun ini . tenz for being my good friend :")

Teenager Housemaid berkata...

wah bestnye pegi fraser hill..:)

lepas ni nak pegi cameron? wah... best2...

p/s: psst.. awak.. saya tag awak..err..jgn marah eh..:)

Ujie berkata...

menariklah gambar yg last tu..ada tenang, damai!

*suka ckp gemuk, dah tentu yg dlm gmbar last tu Achie. kann??

bibi_anamodreka91 berkata...

nice, best nya stay smnnjung dapat jalan2 tmpat menarik, tapi sabah pun apa kurangnya..kan? :)nnti klo dapat degree dkt sana mo jalan2 la jg. ehehe
#saya nak isi borang. =p

Cik tikah berkata...

selamat tahun baru :)

Aida Omar berkata...

bestnye pergi bercuti..nak ikut boleh? :P

bibi_anamodreka91 berkata...

eh lpa nak ucap
#Selamat Tahun Baru :)

Nisa Greennnpanda berkata...

wah..mmg hensem la member achie tue, muahahaha...

isy, nk gi Cameron lak ke? nk ikut~!!!!!!!!!!!! >_<

p/s- awk la blogger famous.. thanks sudi jd my fren, hihi~.. ^_^

Nisa Greennnpanda berkata...

opss..lupe nk ckp..
awk ptt bc entry nie..^_^

http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011-by.html

Nisa Greennnpanda berkata...

its shows that u're an awesome blogger to me...

lalalalala~~.. ^_^

athirah berkata...

nk isi borang kat mana utk yg single tu?ngeh ngeh...kidding k...hurmm malas join segmen??xpela..mana2 pn blh...wat pe yg kita suke...

Nelly The Strange berkata...

Happy New Year ^^

wan habibah berkata...

me tak pernah pegi cameron lagi.. ikut lah

CikMai berkata...

hahaha,lawa permandangan..mana gemok pon..kehkeh......

★ aIsyaH ★ berkata...

selamat tahun baru juga..!
wah beshnya..nak ek0wt..=P

urm..tj0k lagunye hambamu(0st imam muda)...
mawi ft akhil hayy..:D

Prettywrite berkata...

salam tahun baru achie..
aih gambar belakang jer?hihihi..
bestnya g bukit fraser..tak pernah lg sampai sana..mana borangnya?hahha

Miss Xyz berkata...

Slmt Thun Baru! Smogathun ni lbih baik dri thun yg lpas ek? hehe ^^

thnks sbb slalu dtg blog even sye x update.

KhaiRin - anies berkata...

best nyer g bkt fraser..da lama mengidam nk ke sn tp xsmpi2

slmt thn br!

Lia Irdelia berkata...

selamat mencapai azam ...

n selamat tahun baru.. :)

p/s : nice pic. :)

kiwi berkata...

selmat tahun baru..
semoga dipermudahkan segala urusan ^^

Akue Achik berkata...

selamat taun baru achie.. :)

smoga kurang tekanan swaktu bkerja..hehe

Original CikTeddy berkata...

cik nak ikut boleh?nk bwk ramai2 kasi meriah..hiho^^

ciK LyndaWawa berkata...

selamat datan ke freesen hill..

hehehe
tiru gaya model jap..

selamat tahun baru..hohoho
semoga dipermudahkan segala urusan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

salam..ummi sgt suka lepak kat sana.blh kata tiaptahun ummi gi sana utk tenang2 kan fikiran.best.nak2 lalu kat empangan tu..best!

hassy chan berkata...

cntik gmbr.. hehehehe...
xpena lagi smpi kat fraser hill sob3.. =.="

anamizu kaito berkata...

wahhhh p fraser hills?? best3!!!

errrr sampaikan slm kenalan kat mmber yg single tu..hehe






luv,
cik ana

Azlan Hasan berkata...

mak aih..new year kat frazer..hehe..stulo beb..hehehe..anyway happy new year achie!!!hehehe

Regards,
-Strider-

Juliet_iRa~" berkata...

wahh bestnya..;)

sejuk x kat sn?

gemuk ke?mn ada gemuk..isk2..

Afzainizam berkata...

woooo jauh ko berjalan yerrr.... mmg best tempat tu untuk hilangkan tekanan....

tahun baru ni buat permulaan langkah baru terus maju

semoga hari mendatang lebih baik dan semoga tercapai apa yang diimpikan :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...

Leeya Hezlin berkata...

happy new year mr achie.. :)
sangat jelez ok dia dah sampai fraser hills..
hehehehe..btw,saya dah sampai cameron.. :):)

p/s : menjawab kepada soalan awak..saya tingaal di n9..and balik sana 15hb..next week..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger