Blog Lensa Kamera

Khamis, 19 Januari 2012

Doaku UntukMu Sayang

Assalamualaikum w.b.t. . . 



aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada Ilahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia ~

Jika kamu rasa dia memang dijodohkan untuk dirimu,berusaha lebih sikit untuk memenangi hati si dia..berusaha untuk mengambil hati mak ayah dia..insyaallah jika ada jodoh,makanya si dia pasti milik kamu buat selamanya.jangan pernah kenal putus asa,apatah lagi bila kamu rasa dia yang jodoh kamu yang terbaik,yang pasti akan bahagiakan kamu didunia dan seterusnya peneman disana nanti..insyaallah..

kadang kala manusia sebelum mendapat sesuatu benda,dia pasti akan berusaha lebih untuk mendapatkannya.tak kiralah walaubagaimanapun rintangan yang dihadapi..mungkin pada mulanya si dia tidak menyukai kamu.mungkin juga wujud bantahan dari keluarga si dia..mungkin kamu bukan pilihan yang terbaik mereka rasakan..kamu berusaha dan terus berusaha,cuma kenal erti perjuangan untuk meneruskan keinginan yang membuak didiri..kini setelah penat lelah kamu tempuhi,setelah berhempas pulas,akhirnya perjuangan kamu membuah hasil,dan kini dia milik kamu..namun saat ini,ketika ini pernah terfikir setelah begitu susah payah kamu dapatkannya,namun begitu mudah saja kamu melepaskannya dan meninggalkannya seorang diri..kenapa??Sekian ~

#Apapun kamu lakukan padaku,aku tetap sayang kamu..

#kat atas tu,lirik lagu wali band ( Doaku buatmu sayang ), Aku suka ,kamu??

Kata Achie :Mood berubah seperti ada yang tak kena..


Sila like jika suka entry ini . . . . .















32 komen dari budak comel^^:

dayah SnoW Heuka berkata...

perghh!! woofer!! mood jiwang da datang wee~ dalam hati ada taman!! cecite ckit cesapa? ~ :P ekek.. ape2 pon solat istikihrah da best way :)

Nisa Greennnpanda berkata...

wah..kate2 achie tue sgt sesuai la ngan pic tue... trase "keromantikan"nye, hehe...

jike kite ingin kn sesorg, jgn la b'henti brusaha pas dh miliki die.. ^_^

haha..awal lak sy dtg komen.. >_<

nasha sanza berkata...

hmm..begitu mendalam awak memahami cinta..memang nasihat yang baik:)

CekbOlat-bOlat berkata...

sdg brbhagiakah achie? =)

yad'z berkata...

saya juga suka lagu ini seperti kamu.. ^^


mood berubah, ada tak kena? pujuk lah hati, insyaAllah.. fikirkan yang positif.. =)

Nisa Greennnpanda berkata...

nite2..
eh, morning achie.. ^_^

Cik tikah berkata...

mama cik tikah suruh buat solat istikharah :)

Tea berkata...

Ehemmm ehemmm..
Dalam hati tu bagai ade taman rama-rama

Eyda Syahida berkata...

semoga bahagia dsmping insan tersayang~

missSenget berkata...

slmt pagi achie..


mood jiwang kah datang pagi2 ni..?

wan habibah berkata...

:-)

intan_blur berkata...

slm beb..
hehheheh..pagi2 dah bjiwang ye..
yesss..sblum kite nak kawin ngan DIA..kite kene amik hati mak pak dia..baru la sweet ;)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

suka2..hikhik.

Leeya Hezlin berkata...

entry agak jiwang dari en achie..
tapi betul la tu..
kalau kita nak seseorang tu,kena la usaha lebih..
sebab apa yang tertulis tu,pernah jadi la pada one of my friends..

insyaALLAH berkat kesabaran,ada kebahagiaan yang menanti di depan sana.. :):)

p/s: awatnya mood beruabah-ubah ni??

Nurul Iman Rosman berkata...

first time mase dengar lagu wali band tu terus jatuh cinta. ececehh.

btw, hai kawan baru ;)

misyamissyou berkata...

waaa entry ni..hihiii
ape pn salah dia, sy tetap syg dia...tp

mood tu berubah de kaitan ngan sinte ke? :P

HeNRieTTa JoSe berkata...

Indahnya ayat dia....suka la....Wali band memang puitis...

psss.....
Memang indah ciptaan ALLAH....yang ini guna compact jew....klu DSLR may be xdapat macam nie, sebab apature masih fail....

cik ika berkata...

wah..jiwang~~

aku suka kamu jugak..hee~~

Prettywrite berkata...

suka jugak lagu ni..
apa yang tak kena tu?

tak boleh nak paksa hati orang..
keh keh keh

sudipVSsenduk berkata...

wanita yg baik adalah utk lelaki yg baik, begitulah sebaliknya...

salam balas ziarah & follow

Nida berkata...

hargailah apa yang kita ada....

p/s: gambar tu Achie snap ye... cantik sesangat sangatnya

Azlan Hasan berkata...

walaupun kita tak dapat mencintai dia seperti mana yang dia nak tapi tak bermakna yang kita tak mencinta sepenuh hati..hehehe

Regards,
-Strider-

Hanie Dew berkata...

aku rasa macam baca majalah remaja. pandai nya ko olah ayat.

mood berubah?? berapa degree perubahan tersebut.

Paris Lipton berkata...

alololo xphm la jwg2 ni....kelaut! huhuk

LadyBird berkata...

gambar ni amat2 cantik... sgt2 cantik.. suka.. sudutnye cantik.. pandai.. :D

Teenager Housemaid berkata...

whoaa..achie mood kejiwangan,...kekeke..

ish, janganlah tinggalkan dia.. hurm...


kata adik: tak, bukan iffah...:)

kata adik lagi: mood berubah tu, jangan bad mood eh..:D

Kalamhati berkata...

entry jiwang ni..hihi

eRza farEeha berkata...

biole tahan jugak wooferr ni bermadah..hahaa...
semoga dapat jodoh y baik2 ye...:)

ni spam lg x?

ciK LyndaWawa berkata...

mak ai..jiwongnye..hehehe..

KhaiRin - anies berkata...

masalah nyer..ramai serah bulat2 pd takdir sblm berusaha

Afzainizam berkata...

Ya ALLAH..
Jika dia jatuh hati, izinkanlah dia menyentuh hati seseorang yang hatinya tertaut pada-MU agar tidak terjatuh di dalam jurang cinta nafsu;
Jagalah hatinya agar tidak berpaling daripada melabuhkan hatinya pada hati-MU;
Jika dia rindu, rindukanlah dia pada seseorang yang merindui syahid di jalan-MU..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
prosedur motorsikal naik flight

CIK TOM berkata...

sedih plk bc entry ni..
hmmm...merenung ms depan~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger