Blog Lensa Kamera

Sabtu, 31 Disember 2011

Ada Hati Nak Telanjang

Assalamualaikum w.b.t . . 

#Cool pic ni.heheee


Muka cantik tiada guna,
pakai baju tapi badan terdedah,
kasihan pula aku rasakan,
badan dia menjadi santapan..

biar muka buruk hati mesti mahu cantik,
biar mulut busuk tapi kata mesti mahu jaga,
kalau rasa nak telanjang boleh buat sendirian,
tak perlu telanjang tapi KURAP kelihatan..

                                                  **************************

Jangan marah,aku cuma kata apa yang aku rasa.aku kasihan melihat perempuan tu cantik, memang cantik sangat tapi sayangnya perangai macam orang kurang sifat..hari jumaat hari yang baik,apapun hormati yang lain.jangan kerana tergedik nak tayang badan tu,
tubuh badan kau nak bagi percuma..kasihan bakal suami mu,cuma sisa yang kau beri..patut ke? Sekian !!

#Takkan nak tayang badan tapi KURAP yang kelihatan..malu sikit cik manis :-

#Berdosa kami sebagai kaum adam bila melihatnya tapi lagi berdosa buat kaum hawa yang sengaja memperlihatkannya..fikir-fikirkan..

#Manusia sering melakukan kesilapan,aku cuma ingatan..tak nak dengar aku nak buat macam mana..


Kata Achie :Besok balik kerja nak gerak ke Fraser Hill..ada siapa nak follow?


Sila like jika suka entry ini..

31 komen dari budak comel^^:

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Kurap dengan jerawat lain kan ? HAHA. Okay silly question :Pp

NAK IKOT BRO ~~~~ Esok amik kat rumah k!

Eyda Syahida berkata...

untunglahh pegi fraser hill tak ajak orangg.. huuuu~

chemay berkata...

orang akhir zaman macam itu lah achie.
dah tak ada rasa malu.
dah tak pikir pasal dosa.

kesian mereka.
kesian.
:(

*achieee. chemay nak ekotttt! hee :)

Fendy berkata...

lagi ditutup lagi elok...

Kira Kekuri berkata...

kasihan bakal suami org tuh..uhuhuhu =)
harap x tergolong org mcm tuh..amin.. :]

ijA berkata...

budak comel nak komen ne...jaga diri baik2 g fraser hill, haaha..kita weekend time untuk study week.exam at the corner of highway..enjoy ur journey and holiday..xdpt nak g frasee hill..

Cha berkata...

Terasa sebab saya free hair

BENA berkata...

jumpe dekat mane perempuan manis tapi tak sopan tuh ? heeee ;)

CikMai berkata...

mendalam maksud :)

Afzainizam berkata...

EEEMMMM sekarang ni ramai yang tutup macam tak cukup kain .... asal tutup pun ada ....


bukan rezeki mata.... tapi sakit mata aku tertengokkk...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta

Nisa Greennnpanda berkata...

isu panasssss~~~ hehe...
sy ade tyang2 body ke? ermmm..xde.. org lain kot, coz sy bkn cik manis yg cntik, lalalalala~...

achie...nk ikut.. dh lame xgi Fraser Hill tau.. huhu~.. ">_< jealous nie..

ciK LyndaWawa berkata...

dgr 2 ustaz brpesan..btlla..jagala auratmu wahai kaum hawa..

محمد رازيق berkata...

apa lah best tayang2 badan ni kan bro?? hehe. kita laki rilek jer, tak ada benda nak tayang. hahaha. bro, pernah putus cinta?? jmput nc entri kami: PUTUS CINTA :)

athirah berkata...

saya follow jgk...good luck to you too..

Ujie berkata...

nasihat yg bagus..

*ada plan nk ke fraser hill jugak, tapi awal thn dpn. Slmt menikmati indahnya alam!

cik ika berkata...

terbaiklad dear..sentap2..hahahah..

Cik tikah berkata...

btol2... sayang sekali luaran cantik tpi x pandai jaga :) #oh, ingatkan awak doktor. baru nk minta ubat. hehe..

kiwi berkata...

seindah hiasan adalah wanita solehah ..Allah naikkan martabat kita..sediakan pakaian agar kita tutup..tp mnusia sdiri yg jatuhkn martabat mereka,,^^

Miss Xyz berkata...

setuju sgt.. hrp2 mne2 perempuan yg berkenaan tu bce post ni.. hehe


p/s: wah prgi fraser hill ek? jgn lupa beli ole-ole.. hakhak

iszieylyanziy berkata...

sama2 lah berubah ke arah kebaikan ,,amin

Azlan Hasan berkata...

hehehe..cuba ko bayangkan kalau badan tak cantik yang sibuk nak tayang2 body..mesti lagi bengang..da laa mencemarkan pemandangan kita..dosa pun dapat.hehehe

Regards,
-Strider-

Teenager Housemaid berkata...

kepada semua orang,
hormatilah hari jumaat.
:)

Leeya Hezlin berkata...

hmm zaman sekarang ni..
macam2 la jadi kan..
suka sangat menayang..
entah la..

p/s: mau ole-ole dari fraser hill..hieeeee

ahsfantasy24 berkata...

tutup apa yang perlu ditutup,
itu lebih manis :)

P/s:
ahsfantasy24.com">Selamat tahun baharu, semoga hari mendatang lebih baik dan semoga tercapai apa yang diimpikan :)

~SaL IjOu~ berkata...

moga sentiasa dlm lindungan Tuhan..~

perempuan spt itu agaknya buat keputusan tanpa pertimbangan..bangga menjadi santapan awam..mintak dijauhkan..~

Akue Achik berkata...

msa krja puastgok insan2 mcm ni achie..bila pndang smcm taw plak segan..

CIK TOM berkata...

hmm pmpn zmn skang ikut peredaran fesyen..dedah sn sini..btudung pun xlengkap kl xmnutup aurat sbb pki bg ketat2 n jrg..

Pondok Usang berkata...

tanda hari kiamat kan.. kaum hawa berpakaian tapi sebenarnya berbogel..

selamat tahun baru bro..

Juliet_iRa~" berkata...

huhuhu betul..nasihat berguna..

dah pergi fraser hill ke?nak ikot!

pss : sampai hati doakan sy putus cinta!wuuuu..nt sy sedih cpe nk pjuk??;p

Juliet_iRa~" berkata...

eh lupa..selamat tahun baru..:)

Prettywrite berkata...

dan mereka kata lelaki..janganlah tengok..hehe..kesian..doakan yang terbaik semoga pintu hati mereka terbuka untuk berubah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger