Blog Lensa Kamera

Isnin, 16 Januari 2012

Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com

Assalamualaikum w.b.t. . . . . 

Aku segan sebenarnya nak join giveway kali ini,tapi memandangkan dah sayam sendiri yang turun padang nak tag,nak tak nak kena join juga..terima kasih Cik Tom kerana sudi tag ye, Abang hargai tu..uwekkkkk nak muntah rasanya...Apa pun terima kasih juga buat penganjur yang sudi menganjurkan Giveawey ni,memang menarik dan lain dari yang lain aku rasa..terasa cool gitu2..heheee

#Cair tak tengok?heheeee

Termasuk entry ini,dah 564 entry telah aku publish dan faktanya juga 564 adalah hasil merapu aku sejak mula berblog iaitu dari 23.10.2010 dan antara semua entry yang aku hasilkan nampaknya aku sukar nak pilih yang mana satu yang terbaik,kerana aku menganggapkan semua entry aku adalah semuanya terbalik.dengan sukacita aku lampirkan entry aku yang bertajuk Pengakuan Berani Mati : Kenapa Blogger Sorok Identiti bertarikh 27.Feb.2011 .Kenapa Entri ini aku  rasakan yang terbaik kerana aku tak tahu mana lagi entry sebenarnya yang terbaik yang aku miliki.cuma aku nak tekankan kepada blogger,entry itu sebenarnya menekankan tujuan aku berblog bukan bermodalkan rupa paras,bukan juga pada harta semata tapi aku berblog cuma inginkan penulisan aku yang banyak merapu ini boleh dibaca bila aku tua nanti..heheee bangga apa bila dah ada punya cucu dan aku kata inilah entry merapu atuk semasa muda dahulu...dan entry itu juga sebenarnya secara tidak langsung mempromosi link kawan blogger aku ketika itu,dimana jatuh bangunnya aku adalah bersama mereka.terima kasih sahabat !!!

Aku nak tag Adik, Kak Diana ,Paris LiptonEyda SyahidaCik TikahIffah AfeefahShag ComotKhalilaDayahCik BolatCik Kira , Yadz ,Bro Azlan ..join tau,tak join aku majuk 44 hari..hehee

Masih ada banyak masa lagi kerana tarikh tutup 31 jan 2012

#nak join,sila klik banner ini ketat-ketat..terima kasih...


kata Achie :Aku join dulu selalu tak menang..kecik hati tau..hahaaaa


Sila like jika suka entry ini . .  .  

23 komen dari budak comel^^:

KhaiRin - anies berkata...

betui ka ni?
mesti kaya dia ni hehehe

Leods berkata...

hrp2 anda tak berjaya..haha aku tipu...

roy berkata...

Lama tak menjengah sini

ciK LyndaWawa berkata...

uit2..awak dapat duit kita share aaaa...tu baru namanya kawan..hehehe

Niza Romli berkata...

semoga berjaya dpt duit ketaih baru tu noh encik storm..:D

Iffah Afeefah berkata...

amboiiii duit br tuuu

Azlan Hasan berkata...

hehehe..good luck achie..hehe..anyway aku suka ayat ko yang "aku berblog bukan bermodalkan rupa paras"..sebab kalau ikut paras rupa mesti ko da meletop macam bro ben..hehehe :)

Regards,
-Strider-

Cik tikah berkata...

adoi, kena tag. haha.. tq :) insyaAllah akan join. insyaAllah yer :)

Kalamhati berkata...

gudluck!!

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Dah dua orang tag Shag. Good Luck sayam. Kalau menang boleh kasi Shag jugak. HAHA :D

Original CikTeddy berkata...

hamboi..lamenya nak majok..haha mngalahkan org pntang bersalin =)

diana berkata...

AKAN JOIN DAN AKAK YAKIN AKAK AKAN DAPAT DUIT TU.MUAJAHAHAH

Hanie Dew berkata...

al ko entry merapu pun (ko yang cakap) tapi yang penting readers tu readers suka baca.

good luck. semoga menang.

EruzuLiyana berkata...

eh eh, tarikh kau mula berblog adalah tarikh aku first bercinta. haha.. tapi dah putus terborai dah pon..haha

Teenager Housemaid berkata...

whoaaa...
terima kasih tag adik.. :DDD
lawa duit kertas baru ni kan..:D

nanti klu adik rajin adik join..heee~^^

Prettywrite berkata...

Comeinya duit..kang dapat bulih guna tak duit ni..?sayang nak guna lawa sgt..hehe..

CIK TOM berkata...

thanks abg sb join..heheee...
ciktom pun suka la entry tue...mmg best!kalau menang share tau..hee ^_^

titan berkata...

aku kena tag. Nak join ke tidak ye. emm...

Bitt (double IS) berkata...

huhuhu kalau saya mesti simpan duit baru tuh...dah habis duit lama guna baru pakai...aekekkkkkkee anyway good luck ;)

Nisa Greennnpanda berkata...

ala~... sy xkne tag pun..sdih2..

nk mrajuk 44 ari.. T_T

cik Kartun berkata...

tak tag kat CK..
CK yg nak mjuk b0ley? @_@

LadyBird berkata...

semoga dpt duit baru tu..

x merapu pun.. ok jerk blog awk :D.. best.. dua ibu jari lady beri.. kalau x cukup lady tambah lagi dengan dua ibu jari kaki.. :P hihihi~

Kira Kekuri berkata...

x sangka aku ada kena tag, nampk hari tuh mcm xda. hehe.
#merajuk la 44 hri achie, aq xda mood mo join ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger