Blog Lensa Kamera

Isnin, 16 Januari 2012

Sinopsis Aku Bukan Mistress - Acik Lana l Kaki Novel

Assalamualaikum w.b.t. . . 

#Sumber dari atuk gugel..

Dua tahun menghambakan diri didalam penjara yang dibina oleh mikail dengan bertemankan dosa, Mya mula mencari arah hidupnya. Kehadiran Adam yang kejam, Shamil yang menagih janji silam, Suzanne yang menyakitkan hati dan Datin Adiba yang sinis membuatkan hidup Mya semakin sempit. Sikap Mikail yang semakin aneh dari sehari ke sehari membuatkan Mya keliru. dalam resah ada debar, dalam benci ada rindu, dalam marah ada tenang.. Mikail mendera hati dan perasaanya.

Sampai kemuncaknya, Mya tekad. Dia mahu menoktahkan semua catatan nota dan dosa dalam diari hidupnya sebagai seorang perempuan simpanan , tapi bagaimana kaki ingin berlari menjauhi Mikail, tapi hati mengikat janji secara sembunyo.

Mengapa membina harapan jika penghujungnya tidak seindah impian ? Dan... cukupkan temph dua tahun untuk memastikan debaran di hati mereka melagukan rentak yang sama??

                                              ************************

#Novel pinjam dari kawan kerja..

#Nampak best, Ct kira tak nak beli?lalalaaaaa~


Kata Achie :Rajinkan membaca lebih2 lagi novel jiwang..kan3??


Sila like jika suka entry ini. . . . 

19 komen dari budak comel^^:

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Best ke novel ni sayam ? Kalau best baru nak beli.

ijA berkata...

layan jugak ek....kita pun suka baca novel bila cuti semester..

hawanabilla berkata...

aq da bli nvel ni..mmg bez...aq pown da cta sal nvel aq kt blog..usha cni http://shaorinshinfacestory-hawanabilla.blogspot.com

hawanabilla berkata...

usha nvel aq kt blog ni..http://shaorinshinfacestory-hawanabilla.blogspot.com

diana berkata...

tak dan nak membaca..nak tidur lagi..nak termenung lagi,...nak berangan lagi..mana dan ..heheheh

c'axoera berkata...

lama tak baca novel, maybe leh cari kot 1 novel pasni but tak tahu lah samada sistem penghadaman dalam kepala ni leh terima lagi atau tak hehehe

how r u hadik2 kuuuu :D

CekbOlat-bOlat berkata...

ko bce novel? erkk

Leeya Hezlin berkata...

macam best ja..huhu

yad'z berkata...

saya ada novel ini!

Paris Lipton berkata...

fuyoh fuyoh...bru lps beli dear john ngan ongbak rindu, eh nak buat entry lah huhu

KhaiRin - anies berkata...

amboi layan novel nmpk???

Kira Kekuri berkata...

hmnn..nampak best. =D
aku harap ko ja belikan aku boleh? =p

novel kaki novel, belum 'terlalu banyak' lagi dekat sabah ni. jadi susa nak beli hmm.

mysara berkata...

mostly cter terbitan kaki novel best!

Teenager Housemaid berkata...

oooouh....achie suka baca novel ek..bagus3x...hehehe...

tapi, jangan jiwang sangat ea..:p


kata adik: sampai bila achie pun tamo bagitau nama betul ni? nama adik tak ada kena mengena dengan M pun sebenarnya..ha. haaa. ok tak jawapan tu?

Prettywrite berkata...

Dah lama tak hadap n0vel..malas nak ngadap panjang sangat..yna kalau baca 1 novel mahu 2,3 bulan baru habis..sibuk buat kerja lain..kikiki

محمد رازيق berkata...

wah, cam best je bro.. belilah, nanti aku punjam jer.. hehe.. dah follow twitter hang.. free2, jmput singgah blog, jmput bc : BURUNG BIRU SI PEMALU :)

shera haifa berkata...

dah lama xbeli novel.. mungkin novel nie bakal dibeli sbb nampak cm best..

Nisa Greennnpanda berkata...

wow..achie bc novel jiwang eh? hehe..br tau..lalala~..

xkire, nk bc & komen kat sumer entri gak..ngehehehe... ^_^

Kira Kekuri berkata...

best kah ni arh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger