Blog Lensa Kamera

Ahad, 29 Januari 2012

Bila Susah DiCari

Assalamualaikum w.b.t. . . . 

#Antara model yang menjadi mangsa shoot tadi petang..hehee

Dahulu dia sungguh mewah,lebih-lebih lagi punya rupa yang ditaruhkan menjadi sandaran kehidupan..dia sungguh bermegah,punya kawan yang begitu sayang padanya..hidupnya begitu indah, setiap detik merasa begitu sempurna..kawan yang ada begitu menjaganya bak seorang putera,diusung ke sana sini macam seorang anak raja..apa kemahuannya pasti akan diturutkan janji punya kewangan yang cukup kukuh..tapi itu kisah dahulu,kisah ketika dia masih punya harta, punya rupa yang menawan.kini?kini tiada lagi siapa yang ada disisi,termenung dia sebentar mengenang nasib yang ada..baru sedar satu perkara,hidup tidak selalunya indah..

Kau pernah merasa begitu?dikasih seperti seorang anak raja,ditemani oleh mereka yang begitu prihatin terhadap dirimu..dipuja bagai kamu sumber segala,apa sahaja katamu pasti akan diiyakan saja oleh mereka..janji kau sayang mereka dengan kemewahan.namun bila kau sudah goyang,jatuh merudum tanpa disedar ,kau dah hilang segalannya.kau cuma sendirian rupanya.. baru kau sedar satu perkara,mereka yang pergi meninggalkanmu hanya tunduk pada satu perkara..cuma harta dan rupamu menjadi sanjungan mereka..kini kau sudah tiada tidak punya apa-apa..kau baru yakin bahawa mereka yang disisi bukan semuanya akan kekal bertahan,pasti suatu masa akan pergi meninggalkan kau dalam keadaan tak sedar..kau ingat itu kan??Sekian ^^

#Hidup tidak sentiasa indah,janganlah kau merasa begitu teruja ya..

#Kawan aku datang dan pergi begitu saja,kau pun nak buat aku begitu??

#Bila susah dicari,bila senang bayang pun tak nampak..apa cite??

#Photoshoot tadi best cuma hujan tadi membuat kami berhenti sebentar..gambar tak dapat nak upload sebab ada masalah ..esok-esok je la..


Kata Achie :Aku faham jika kau pergi tanpa alasan sahabat..


Sila like jika suka entry ini. . . .


34 komen dari budak comel^^:

Bitt (double IS) berkata...

betul betul betul ;) owh hujan ka tadi?

HeNRieTTa JoSe berkata...

Okeh....tunggu pic seterusnya....biasala...hidup bagaikan roda...kdg diatas disanjung, kadang dibawah, dihina...

Original CikTeddy berkata...

saje nk lari sat..sat je k..boleh la..hehe

Azlan Hasan berkata...

terkejut aku bukak2 ade gambar pompuan..igtkan GF tadi..hehehe

Regards,
-Strider-

Telor Power berkata...

achie: cepat uploads...nk tgk

Ujie berkata...

sedih kan..bila sahabat hilang gitu je.
tapi takpe, seiring dgn masa kita jumpa sahabat baru.

*model tu..? hmm..kalau kanak2 lagi comel!

gd nite..^_^

semutsengal berkata...

Err,

kau baik sgt dengan kawan kau ke smpai kena pijak ?

missSenget berkata...

sila temani aku kala gembiraku..

sesungguhnya aku tidak rela sahabatku terlibat dlm kesusahan ku..

#selalu kalo ada orang nk ngorat, kite nk respon macam mana eh.??

hahahaha.. maluuuuuuuuu... =P

Eyda Syahida berkata...

i'll owez there for you... you'll never walk alone my friend :")

LidiaSuraya berkata...

Setuju... Langit x sntiasa cerah... N dimana ada gula disitu ada semut.. :( ehhhh tb2 sedey plk.. Huhu.. Im touched! Bak kata pngacara chonel ajl td..

chemay berkata...

susah nak cari sahabat yang betul2 ikhlas berkawan dengan kita.
especially bila kita baru je kenal dengan diorang.

tak apa achie.
insyaAllah kawan2 achie tak akan tinggalkan achie bila ada masalah.
berdoa lah.
:)

CekbOlat-bOlat berkata...

Adk ade kat sini ^__^

erkk model tuhh (=..=) haha.. cantik2..

Nisa Greennnpanda berkata...

errmm..nsb baik sy xde kwn camtue now.. (coz sy nie mmg sket gile kwn, hoho..) >_<

xpe achie, biarlah kwn awk tue gi.. sy ade.. hihi~.. ^_^

wah~...model tue dress up cam minah Jpun eh...

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Kenapa mekap model semacam je Shag tengok ? Lalalala~

#WP ? Alaa~ Shag lagi tak tau, bayangan dia pun tak nampak. Huihui. Nanti Shag sign up WP gak lah, nak tgk macam mana.

shera haifa berkata...

dia datang dan pergi..

#mudahnya

Paris Lipton berkata...

wow dia mekap...kdg2 ade pelangi kdg2 xde pelangi huhu paham? ;p

HeNRieTTa JoSe berkata...

psss....awk...dah berjaya ubah witdh...tq awk...

Akue Achik berkata...

dulu msa sekolah byk kwan..smbung blajar suma tggl knangan..kwn baru plak xsma prngai..

mmg selalu sdiri....huhu

eRza farEeha berkata...

karma hidup begitulah...:)..
what goes seround goes seround..heee

msredcheesecake berkata...

Tu pasal saya tak suka berharap dlm apa2 perhubungan pun.... Pesimis...

dayah SnoW Heuka berkata...

mmg susah na carik kawan y betul2 setia ngn kite.. susah senang bersama :)..

tp dayah ta perlula sume tuh.. rupa menawan layan cam anak raja bagai ekek..

# eah2 saya bukan jenis datang pergi.. :D sy ta kan buat begitu =)))

Cik tikah berkata...

pergi tanpa alasan? sebab dia syok akt awak kot. haha

intan_blur berkata...

agree..
sbb intan tgh dlm keadaan tu skrang nih..;(

najihah sahami berkata...

tak pe la achie..baik mana pun sahabat tu, suatu masa nanti, pasti semua tingglkan kita...tiada yang kekal..hehe..tp mmg sakit kalau cara dia tinggalkan kita sorang2 tu cara yang sgt kejamm

Miss Purple Ungu berkata...

waa...model import dari jepun ke tu hehe ;)

EruzuLiyana berkata...

kawan yang ada hanya time susah adalah contoh kawan yang patut disimbah asid. sekian. ^^

Iffah Afeefah berkata...

pentingkan diri namneye

gram2

akoo pae berkata...

menakutkan lah make up girl tu..huhu


sape yg tgglkan ko wei? :'(

yad'z berkata...

hidup tak seindah mimpi...
keindahan semalam tak menjanjikan kebahagiaan hari esok... ecewahhh~

Teenager Housemaid berkata...

sila upload gambar..
nak tengok..:D

~SaL IjOu~ berkata...

hal spt itu selalu saja terjadi..biarkan mereka yg x tau menghargai pergi..pergi & x usah kembali lagi~~

malam dik~ =)

ciK LyndaWawa berkata...

bila nak shoot saya pulak? miahahahaaha

LadyBird berkata...

amat memahaminya.. mampu merasainya.. kite dipuja bagaikan puteri saat diperlukan.. kita dicaci bagaikan seorang penjahat saat diri sudah miliki segala..

time kecundang kita di sisi, time gembira kita diketepi..

Afzainizam berkata...

kadang kala bila kita baik pun orang boleh tindas kita .... mmg zalimmm sekarang ni

۞۞۞۞Salam Maulidur Rasul۞۞۞۞
diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger