Blog Lensa Kamera

Khamis, 22 Disember 2011

Sempitnya Pemikiran Kita Ni

Assalamualaikum w.b.t. . 

Berfikir dengan waras,
berfikir dengan bijak,
jangan kerana tamak,
kita merana kelak,

jangan sempitkan fikiran,
pandang ke depan seluas mungkin,
jangan berfikir seperti budak,
takut membuat kerja sekerat...

                                                   ***********************
Buat group kat Muka Buku,tapi boleh saja nak buat private.. alasan tak suka bila ada blogger buat spam link pula.. apa kejadah alasan tersebut?der,blogger ni seperti cendawan tumbuh selepas hujan.. jadi bukan semua blogger itu tahu peraturan dalam sesebuah group di Muka Buku.. tak perlu nak private sangat,bukan semua blogger boleh ikut cara kita bagaimana,bukan semua blogger berfikir matang seperti anda,atau mungkin juga anda sendiri kurang matang.. kalau ada yang buat salah,apa salah anda sebagai seorang senior mengajar mereka dengan cara yang betul,bukan menindas mereka macam orang tak ada akal..Sekian!!!!


#Wa budak baru,tapi wa pun kau nak buli ya??

#Sumber Google..

kata Achie :Pantang bila ada orang angkuh tak ikut tempat !!! Lu Bongkak,Wa Lempang!!!



Sila like jika suka entry ini . . . .

37 komen dari budak comel^^:

Hans Mohd berkata...

LU BONGKAK, WA LEMPANG!

Statement yang terbaik... gua suka..

Citarasa Rinduan berkata...

setuju

tak suka remove jer..
tak kisah kan....

محمد رازيق berkata...

menarik. aku suka entri ni bro, jujur.tak yah lah nak private sgt.

Kontrol Histeria berkata...

betul-betul. :3

Teenager Housemaid berkata...

whoaa..
ade org buli awak ke?
uish..ni yg takut nk dekat dgn blogger lama ni..huhuhu

iman salsabila berkata...

whoa! marah nmpk. normal la ada org bongkak dlm dunia ni. klau x ada, bukan nma dunia tu. sabar je la woofer storm. :))

Kira Kekuri berkata...

err aku x larak nak update. tua sudah. hehe, n xda duit. ., aku bukan mcm org tuh, da ada kerja.. =p

msredcheesecake berkata...

Kita yg senior sepatutnya tahu cara tegur silap adik2 yg kurang matang....

Juliet_iRa~" berkata...

huii siapa y bongkak tu?hee..
layann..

pss : opss..apartment beringin kat mn?haha..xtahu laa..puchong utama ke puchong intan ke?;p

nasha sanza berkata...

betul2 setuju sangat!

MulutPayau berkata...

akak setuju tu ....kalau salah, ajarlah dgn cara yg betul...
bukan membuli @ menindas orang lain...

p/s...jgn marah2 tau..SENYUMMMM!!!!

Nisa Greennnpanda berkata...

err..sape tue? adekah sy? huhu~.. tp rsnye xde spam link kot..

ape2 pun, sy minta maaf kalo ade salah silap.. sy blogger amateur aje, hehe.. kalo ade salah, tlg btulkn.. >_<

Nisa Greennnpanda berkata...

btw, congrats la followers achie dh smpi 1100.. hebat la!! it shows that rmi yg suke dok lepak kat blog achie nie..

welcome back ye.. ^_^

chemay berkata...

taknak spam.
tak payah lah buad page untuk blogger.
entah apa2.
tampaq satgi baru tauuu.
-.-

Eyda Syahida berkata...

saya bongkak kan? awak taknak lempang? hurmmmmm..

org yg salu call sy tu kan dah sombong ngn sy.. awk tolong lempangkan bleh? grrrrrrr

Nazz@Purple berkata...

betul tu..

Cik tikah berkata...

kedekutlah tuh. haha

Ujie berkata...

org yg matang tak mungkin bersikap gitu kan..

Baby Jane berkata...

group mana ek?

Dida mumin♥ berkata...

ooo...saya pernah ditegur kerana itu...;(

ahsfantasy24 berkata...

Blog dah sihan kembali ni,
hehe alhamdulillah :)

Latest Post:
1. Menarik tentang PMR 2011. Menarik?
2. Memang sudah ditakdirkan untuk sementara.

Farrah yong berkata...

<--- New baby jugak . okbai

Azlan Hasan berkata...

hehehe...betul2..kadang2 manusia mmg suka tunjuk power..hehehe..

Regards,
-Strider-

Leeya Hezlin berkata...

tak baik kan bongkak or riak ni..
jadi yang low profile sudah..
hehehehe.. >_<

~SaL IjOu~ berkata...

yep..jgn sempitkan fikiran..perlu pandang setiap perkara dari pelbagai perspektif..~ ^^

~SaL IjOu~ berkata...

yep..jgn sempitkan fikiran..perlu pandang setiap perkara dari pelbagai perspektif..~ ^^

Juliet_iRa~" berkata...

mmg ada group camtu...pttnya ajar baik2 kan..xpela lain org lain kan..huu

layan je la..;p

Ariena Hisham berkata...

Betul betul. Saya pun ada buat group kat fb, tapi buat open je. Takda private :)

Puteri Iqa Izyan berkata...

malas nak join2 group blogger kat facebook sbb mcm2 peraturan. haha. ping kat fb sendiri jelah ^_^

Afzainizam berkata...

eeemmmm senior ni pun satu nak tunjuk lagak dia YANG HEBAT... TAPI AKAL TAK ADA... TAK KAN ADA YANG RESPK NANTI KALU ORANG SEBEGITU... PERCAYALAHHH

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip alignment dan balancing kereta

Nizam Ijam berkata...

kena ajar ler..hehe

diana berkata...

setuju sangt..
blogger ni ada mula ada akhirnya..masa kita mula2 dulu pun kita tak reti apa..tapi bila kita dah reti jangan nak belagak dengan orang lain pulak.ajarlah yang baru2 tu jugak..
benci dengan blogger macam ni..belagak padahal ilmu yang dia dapat dulu pun dari blogger jugak..

Rtp Farra Arisha berkata...

have to show off the good manners in everything..emm..:)

♥e'in♥ berkata...

setuju! dorang belagak? tak yah kawan pun tape.. huhu..

teha berkata...

mcm2 laa org zaman skrg.. ish2 ~

cik ika berkata...

mengapakah marah2 ni dear~~

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

ummi punya group pun msh private kot?entah..lupa lak nak tgk..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger