Blog Lensa Kamera

Sabtu, 17 Disember 2011

Sinopsis Uda Dan Dara - Aisya Sofea l Alaf 21

Assalamualaikum w.b.t . . . . 

*Sumber Google..

Sudah sekian lama terpisah kerana masing-masing mengejar cita-cita, tidak mungkin siti mariam menerima cinta Izzat Hilman .Kenangan lalu yang sangat menghiris hatinya sentiasa bergentayangan di hadapan mata .Namun, si Uda tidak putus asa .Si Dara harus dimiliki walau apa pun yang terjadi.

Ya, mungkin ada rasa rindu disebalik rasa bencinya terhadap lelaki itu .Namun dalam diam, Siti Mariam masih tidak mampu membuang perasaan sayang pada Izzat Hilman . Ah,bila memikirkan wasiat arwah ibu lelaku itu, dia jadi nanar. Apatah lagi, kemunculan Khalidah bagai dirancang untuk memisahkan mereka.

Hubungan perlu diteruskan, tetapi Siti Mariam meletakkan syarat. Mereka boleh bersama tetapi bersedia untuk berpisah . Tempoh yang diberi hanya tujuh bulan. muktamad !!

Berat sungguh syarat itu ! Namun si Uda tidak peduli. Si Dara perlu akur cinta sejati mereka. Bagi Izzat Hilman , jodohnya bersama Siti Mariam sangat kuat.

"Abang cuma minta Mar bagi peluang sekali ini sahaja lagi dan abang janji tidak akan sia-siakan Mar "


Kata Achie : Cinta tujuh bulan cinta apa??grrrrrrrrrrr


Sila like jika suka entry ini . . . .

12 komen dari budak comel^^:

Miss Xyz berkata...

hang minat bce novel cinta eh? O.o

Azlan Hasan berkata...

hehe..ko baca novel nie ker??? :)

p/s: link pages woofer tu cam broken jer..cuba check..

Regards,
-Strider-

ciK LyndaWawa berkata...

wah..buku baru?

Tea berkata...

wahh baca nover bro! biar betikkkk..
bagus lah.. Lelaki Melayu Terakhir.. ke jawa?

Ujie berkata...

layan jiwang kalau baca citer gini..

*akak baru beli novel tadi siang..tak sabar nak mula baca!

msredcheesecake berkata...

Cinta tujuh bulan? Ermmmm... Perempuan la rugi....

Leeya Hezlin berkata...

suka baca novel juga???
ehehehehe

Cha berkata...

cinta tujuh bulan ? lebih baik tak payah bercinta

Juliet_iRa~" berkata...

cewahhh..baca novel ke?dasyatttttt..heee

Afzainizam berkata...

uihhhh pementasan teater uda dan dara sudah... novel pun sudah

tapi ni versi baru alaf baru ...

Maaf lama tak singgah sini sebab saya cuti panjang
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim

Nisa Greennnpanda berkata...

novel?? sy nie mmg xminat sgt novel mlayu cintan-cintun nie..huhu~..

achie bc ke novel nie? best eh? >_<

btw, same thn la kite, thn 88.. hihi~... ^_^

Kira Kekuri berkata...

aku pernah nampak novel nih, tapi x jadi beli, sebab x cukup duet aku time tuh.. ^^ mesti best nih kan? wowww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger