Blog Lensa Kamera

Sabtu, 3 Disember 2011

PEMENANG Contest Blogger Idol By Achie & Eyda

Assalamualaikum w.b.t. . . . 


Setelah berakhir contest anjuran aku dan blogger Eyda Syahida,akhirnya
keputusan dah keluar..jadi pada yang tak menang tu,sila jangan kecil hati ya..rezeki
anda mungkin bukan disini,insyaallah manatau dilain kali..hehe rasanya kalau ada mood nak buat contest,aku ingat nak bagi hadiah domain..siapa nak?? sila angkat tangan ,heheeeee

ok,malas nak merapu lebih kat sini,nak tahu pemenang contest tu sila ke SINI..
dan buat pemenang tu,sila buat apa yang blogger eyda tu perlukan..jangan buat lupa2 pula.hehee Sekian


Kata Achie :Harap dimaafkan kalau ada silap salah sepanjang tempoh contest itu berlangsung.


Sila like jika suka entry ini. . . . 

15 komen dari budak comel^^:

Eyda Syahida berkata...

saya nombor 1 ~~ lalala~~ hahah

qasehraihan berkata...

waaaa...congratulation!!!..hehe

Kira Kekuri berkata...

tahniah di ucapkan untuk pemenang :D

Rtp Farra Arisha berkata...

congratulations then to all the winners..

Cha berkata...

Macam best tp macam tak reti nak join contest2 ni =P

Miss Volvo berkata...

xnk la tgk sapa menang sbb i xjoin :P

cik ika berkata...

rugi la ta join..huk3

farz zull berkata...

tahniah2 semua pemenang...;)

zaty luvlianncezzz berkata...

congratz kpd yg mng!
Jum hayati di sini (^o^)
movie melayu jangan sampai jadi sampah

L berkata...

hehhe.. tahniah siapa yg menang. huhu

jom baca kejap=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Ujie berkata...

thanks achie!

slmt mlm..^_^

*sgt bz & penat..knduri kawin, tau je lah.

Nisa Greennnpanda berkata...

ala..ruginye xjoin ari tue..
huk2..sob2.. T_T

c'axoera berkata...

sob2 huk hukkkkk xmemang kui3

ctk berkata...

alamak..kalah ler pulak..haha..its okay..congrat2 :D

Kira Kekuri berkata...

aku sedih x menang. (ok tipu)..haha
dtg sini maw tuntut hadiah bfday bole? haha. #tipulagi =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger