Blog Lensa Kamera

Khamis, 1 Disember 2011

Contest Blogger Idol by Achie & Eyda

STICKY POST SEHINGGA 01.12.2011.
SILA SCROLL KEBAWAH UNTUK ENTRY TERBARU


**Update Terkini :nak tengok hadiah dia..sila 


klik sini ya.. LINK




Assalamualaikum w.b.t..buat julung kalinya aku dengan blogger Eyda telah bergabung tenaga untuk membuat contest Blogger Idol ini..heheee jadi dengan ini harapan aku agar ada blogger sudi join dan support contest kami berdua...Semoga contest ini berjalan dengan lancar sepanjang ia berlangsung tanpa ada sebarang masalah..Jadi tanpa perlu membuang masa,jom kita layan syarat yang diberi..
  • Buat satu entry bertajuk “Contest Blogger Idol by Achie & Eyda” dan sertakan banner diatas yang dilinkkan ke blog ini.
  • Buat satu entry ringkas. Ceritakan siapa blogger yang menjadi inspirasi anda dan kenapa anda memilih mereka dan ingin menjadi seperti mereka. Ceritakan juga apa matlamat anda dalam berblogging dalam masa terdekat dan juga akan datang. Dan boleh juga letakkan gambar blogger tersebut.
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang dan pastikan mereka diinform bahawa mereka di tag.
  • Tinggalkan link pada bahagian komen.
  • Pemenang akan dipilih oleh pihak penganjur dan dipilih berdasarkan kualiti gaya penulisan tersebut.

Tempoh contest akan berlangsung selama tiga minggu. (11.11.2011 – 01.12.2011). Pemenang akan diumumkan pada 03.12.2011.
 
Sebarang surat-menyurat selepas keputusan dikeluarkan tidak akan dilayan. Hikhokk~

Jom join beramai-ramai. Daripada blog tak terupdate, apa kata cuba nasib? Support kami yang baru pestaimmmm buat contest nii.. hiks!

then hadiah pulak akan ada 10 pemenang.

5 pemenang pertama akan dapat perfume.
5 pemenang saguhati akan dapat topup RM10 setiap seorang.

hadiah lain MUNGKIN bakal menyusul. 


Semoga berjaya^^

12 komen dari budak comel^^:

Pondok Usang berkata...

akan ku pastikan kemenangan milik ku.. haha(gelak org jahat)

Mimi Marilyn berkata...

cam best je..nnti je la sy join..ta menyempat nak online...almaklumlah busy

cemomoi berkata...

bila la nak menang kontes ye...

farz zull berkata...

farz dah join!

http://fadazaz.blogspot.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html

Pondok Usang berkata...

alo boss... apa kabar?

CIK TOM berkata...

comelnya blog...suka header tue..cntk..hee...wah siap bt contest ye..lm xjenguk sini..byk pkembangan baru..tahniah2!

ROJAK berkata...

kurang berkenan tengok gambar america needs you..

nurul diana berkata...

comell gilakk blog , hehehe , gud luck

FINIE berkata...

http://cheritera-hati.blogspot.com/
saya join ! harap menang ..

L0velygurl berkata...

sy join ea! :D hope mnang..hehe

http://ilovemydomopink.blogspot.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html

Nida berkata...

As-salam.

Kak Nida mencuba.. moga ada rezeki... ameeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida

tq:)

Miss Volvo berkata...

hadui mlsnya nk join hehe lain kali je la :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger