Blog Lensa Kamera

Ahad, 19 Februari 2012

Maafkan Aku

Assalamualaikum w.b.t. .  

#Tak perlu baca kalau tak suka..aku tak pernah nak paksa..terima kasih sahabat kerana sudi memahami..

#sumber google

Maafkan aku,aku memang bersalah..
entry untuk malam ni biar seringkas mungkin.
ikut kata rasa nak berhenti berblog je rasa..
moga aku punya kekuataan untuk kehidupan selepas ini.
aku tahu semua salah aku,dan ini balasan atas apa yang terjadi.
aku dah cuba untuk perbaiki keadaan,tapi memang dia
dah tak berpaling kebelakang kerana aku memang tak layak baginya..

********************

~Sahabat,mulai esok aku akan berjuang teruskan kehidupan yang sebenar.
tolong bantu aku.
~Tuhan masih ada sayang padaku,aku masih punya keluarga prihatin padaku,
aku punya sahabat yang ada disisiku,,terima kasih
~Aku mohon maaf pada kau yang cuma derita selama lima tahun yang hanya 
kenal erti merana semata2..
~tutup buka pasal perempuan,kunci hati ini..sebaiknya selepas ni hanya blog dan
fotografi menjadi awek sejati ku..lawan mental~siapa yang bisa buka hati ini,
hanya tuhan yang tahu...

Kata Achie :Aku lepaskan bukan aku mengalah,aku tak sanggup bila kau cuma derita bersama diri ini lagi...selamat tinggal sayang..



36 komen dari budak comel^^:

Kira Kekuri berkata...

apapun kuatkan smgat berblog ar?
semoga berjaya untuk hari esok :)
kekadang kita kna tgok n crmin diri dulu, n berfikir knp dia berpaling arah..mgkin sbb diri sndiri, who knows?

CekbOlat-bOlat berkata...

abg ! npe nk stop blogging. alaaaaa..
kata nk jmpe adk di blog je.. spe nk nsihatkn entry2 xxx adk tu? spe nk gigit adk? abg ! jgn la brhenti,post abg byk mnyedarkn adk.. purlisssssss

Akue Achik berkata...

hadapi dengan tenang jiwa, smua kan baik2 sj..insyaAllah..

achie, akan ada hikmahny.. ^^

Nisa Greennnpanda berkata...

simplenye entry achie nie...tp sgt3 b'makna..huhu~...

hope sgale ape yg achie wat akn ade baiknye.. insyaAllah...

tutup ati? same la kite, hihi~...
btw, it's ok, sy still kwn awk, if one day awk xnk blogging dh... >_<

nite2 achie~...

Nisa Greennnpanda berkata...

Ya Allah..
moge kwn ku ini dpt jmpe kebahagiaan dlm ape yg diminatinye.. moge ide xkn t'luke lg, moge die akn ceria kembali.. amin3~...

~SaL IjOu~ berkata...

sama kes mcm akak kunci pintu hati utk lelaki..sejak hari tu..akak fokus utk kukuhkan diri & kejar impian!~

ia menyakitkan..perlukan sedikit masa..kamu pasti boleh.yakinkan!~ =)

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

whatever happen, be strong dude...

ciK LyndaWawa berkata...

alahai.....

yad'z berkata...

achie.. jangan sedih2 pliss.. ade hikmahnya... jodoh pertemuan di tangan tuhan k.. jangan tutup hati selamanya.. Insya Allah.. someone better akan ada lepas ni.. please never give up.. =)

Mr.Clive berkata...

asal ni asal ni...ok ke bro?
berlapis lapis bhs ko sini bro...hoho
tc!

HeNRieTTa JoSe berkata...

Jangan sedey...kuatkan hati....betul, photography buat rietta tenang....sangat terapi minda tengok hasil yang di shoot, biar xcantik pown...

psss.....xpe la...ada rezeki, further la study...kawan saya tuh memang rajin belajar, degree dah la buat course yang sama, di 2 Uni yang berbeza....sangat kagum ngn dia...

Ujie berkata...

kalau mmg itu jodoh achie..pasti bertaut kembali.
jgn susahkan hati. Allah sebaik-baik pengatur.

*sbg teman, kami mmg boleh bantu dgn kata2..tapi pd akhirnya hanya achie yg boleh pandu hati & fikiran sendiri ke arah mana.
terus berusaha ya!

millerJ berkata...

Chill bro! Have a nice day.. jangan sedih2 k.. pasti ada pelangi selepas hujan, pasti ada bahagia selepas sedih. betul ka ni?haha

#btw, jesse ni.. blog baru suda. previous blog already RIP T_T

Prettywrite berkata...

sebak pulak baca..sabar ya achie..bukan senang nak lawan perasaan..yang penting carilah cara untuk sibukkan diri..eloklah ada passion in fotografi n blogging..takder nak termenung sgt dgn benda yg dh tak mungkin jd milik kita..setiap kepahitan akan dibayar dengan kemanisan selepas ni..bersabarlah..ok?
:)

Azlan Hasan berkata...

walaupun ko tak pernah buat salah kat aku tapi aku maafkan jer laa..hahaha..btw ak pun nak mntak maaf ngan ko gak andai kata ade salah silap..

p/s: ehh..dah raya ker??hehe

Regards,
-Strider-

CikUna berkata...

Bro Achie... sabar ye.. sesungguhnye masih ramai lg sahabat2 yg kat luar tu lg hebat dugaannye.. macam CikUna juge.. huhu sedih + pedih + segala2nye la tapi kite hanya hamba Allah yang lemah.. semoga kita semua sentiasa dilindungi Allah ya.. chaiyok2!! ( khas untuk diri sendiri juge )

\\( ^_^ ).//

Zakaria's daughter berkata...

semoga tabah menghadapiii rintangann nehhhh achie.

jangan le benti bloggingg =(

najihah sahami berkata...

dia cakap je derita. ia nak biar achie lepas kan dia. dia nak achie yang rasa bersalah. dia nak achie salahkan iri achie sendiri. dia nak achie bersedih dengan perpisahan ni. dia nak achie jai lemah. dia nak tunjuk yang dia sangat hebat hingga mampu buat lelaki seperti achie tewassss dengan perempuan yang tak tahu nak menghargai achie. kalau betul dia merana, kenapa tunggu sampai lima tahun? kan?

dah la achie. banyak benda lagi yang menunggu kat depan. banyak lagi peluang yang achie terlepas selama bersamanya. masa ni la nak catch up balik semua tu. set dalam otak achie...kalau kau merana ngan aku, aku 10x merana dengan kau. haha. ^gelak setan^

smile achie~

Hanis MY berkata...

kenapa ni? harap semua baik2 je..insyaAllah pasti ada jalan penyelesaian...

p/s: kebetulan preggy dh nak abis study, labwork pun ada sikit lg... semoga dipermudahkan...

Miss Butterfly berkata...

brape kali awak nak cakap yang awak akan lepaskan dye barulah awak boleh betul2 lepaskan dye?




tolong kuatkan semangat awak boleh? kitorang semua taknak awak lemah camni.

diana berkata...

sayang la kalau berhenti berblog..sebab kamu sekarang dah minat dengan fotografi..apa kata ubah blog jadi blog fotografi.jangan buat entry personal dah...

kalau minat dah tak de buat apa teruskan..jadi sekarang kena la ubah kepada apa yang kita minat..kan?/

iszieylyanziy berkata...

mungkin,,ada hikmah disebalik kejadian,,beralah tidak semestinya kalah :)

Bitt (double IS) berkata...

yg pahit itu kenangan...yg kurang itu pelajaran...hidup perlu diteruskan...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

mohon maaf itu perkara terpuji.tp kita selalu kata org derita krn kita.benarkah mereka betul2 derita?

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

mohon maaf itu perkara terpuji.tp kita selalu kata org derita krn kita.benarkah mereka betul2 derita?

biQa Hatmin berkata...

Takpe.. mencintai tak bererti memiliki... Meninggalkan tidak bererti melupakan... Jika itu yang terbaik, mungkin telah ditakdirkan jadinya sebegitu.. life must go on...Yang penting bukan kehidupan masa lepas, fikirkan kehidupan akan datang.. isnya allah akan terbuka segala kemudahan.. :) Chill bro...First time sampai sini... hehehe

NurSyafinaz berkata...

yap2 , masih ada org ya still syg kan diri anda :)

NurSyafinaz berkata...

btw , tengs follow my blog , 404 , macam kelas sy , 404 , hee da follow back ,

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Kunci hati, lepas tu jangan lupa hancurkan kunci tu. Kang sendiri bukak balik pintu hati tu. Tak macho nanti~ HAHA :D

#fotografi boleh buat kita lupa sakit kat hati kadang2 ;)

Teenager Housemaid berkata...

ouhouh..
janganla berhenti blogging...
relax ea..:)

rozeeta rashid berkata...

jangan berenti blogging! nanti saya nak baca ape! hehe.

sabar ye. semua yang terjadi dah tertulis. ada yang lebih baik menanti. peneman hingga syurga. insyaAllah. =)

intan_blur berkata...

slm woofer storm...
jgn lupe sembahyang istikharah.. moga2 Allah memberi petunjuk..
ye kite bsyukur kite masih ade family yg perihatin kat kite..;)
kenangan yg lalu bia belallu..sbliknye jadikan iktibar..
ok woofer..take gud care ok.. ;)

Juliet_iRa~" berkata...

slmt tinggal kat spe ni?huu

mcm sedih je ni..sbr yea..

Afzainizam berkata...

wahhhhh mulakan langkah baru... lupakan benda lama... cari ilham baru.... moga tenang jiwa raga...

ingat kalau ada jodoh tak kemana....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tukar manual transmision oil

CTK berkata...

pasti kamu akan dapat yang lebih baik dari dia :)

Tanpa Nama berkata...

Setuju dgn pendapat awak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger