Blog Lensa Kamera

Isnin, 28 November 2011

Ganyanglah Harimau Malaya Kalau Berani

Assalamualaikum w.b.t . . . .

"Mamat ni kalau wa sepak sekejap lagi ,habis ni..
wa tak puas hati time gol tadi sibuk benar dia sorak ,
support tu biar betul,jangan sekejap sokong sekejap tara,
wa cakap sama lu,wa jumpa lu wa pancung "
hahaaa



Kalah menang adat perlawanan,kalau asyik menang pun susah juga,
takut sifat riak tu menebal kat diri..kalau kalah usahakan lagi,
bila dah jatuh mesti ada semangat nak bangkit lagi..
apapun Harimau Malaya tetap dihati^^
jangan mudah gelabah ya...
buat kamu kamu dan kamu,tak kisah nak bagi pendapat sendiri,
tapi tak perlu sampai nak makidan aibkan orang,
kalau rasa diri tu hebat sangat,apa kat main untuk harimau Malaya,
ada berani?? Sekian

**Wa kesal dengan blogger ni,suka suki nak ganyang Harimau Malaya..blogger mana??
Blogger kat SINI
hehehee

*Blogger mesti ramai yang pergi SNBJ kan??
#Sedih 


Kata Achie :Tak payah kutuk Fakri Saarani lagi,dia tak main pun kalah juga kan??


Sila like jika suka entry ini

17 komen dari budak comel^^:

kotak bulat berkata...

emm..tak tgk bola td.. tp tgk kat wall fb je.. ramai yg ok dan terima kekalahan nni. :) tp ad gak yg mengutuk2..

cik ika berkata...

biarpun kalah..tetap bangga dgn malaysia..

Pendamba Mawar berkata...

hehe rilex ar..tetap sokong Mas

RinsyaRyc berkata...

tak tengok bola.. kalah menang pun x tau. tengok status org kemain lagi. eheheh. apa2 pun takziah atas peminat2 bola sepak. taun depan cube lgi #nak ke org dengar ckp budak yg tak tau menahu psl bola? pfffftttt

afzainizam berkata...

Adat permainan menang ada kalah pun ada... tak syok gak kalau semua menang ajer kan...

So Fakri Saarani bukan nak sangat jadi camtu... nak buat camnerr benda nak jadi... jangan lah kita kutuk dia pulak

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
baka anjing terlarang masuk malaysia
baka anjing terhad masuk malaysia

qasehraihan berkata...

betul tu..xbaik kutuk2..
dorang pun bkn nakkan kekalahan tu kan..huhu

ahsfantasy24 berkata...

Huk3~
debaran yg akirnya melukakan..
takde rzeki kita.. hmmmm

Eh?
1. Tolong buang semua janji?
2. Nasihat untuk aku?

Akue Achik berkata...

kalah2 pun at least tak kosong..sy mmg kurg byk sift kewarganegaraan, so tak kisah sgt pon..
no offence.

anyway, bab fakri tu..haha..lucu la plak..rmai jgak org nda ska dia..pemain hrapan tuuuu..

Eyda Syahida berkata...

kite tengok bola je, adatla tu menang or kalah. kite tak kutuk pemain sendiri, kite kutuk pihak lawan je. hiks! ;)

diana berkata...

kalau dia main mesti menang..:p

~ yus ~ berkata...

memang sedikit kecewa harimau muda kalah...

ada macam citer arnab dengan kura-kura pun ya juga perlwanan semalam...

apa pun semoga menjadi iktibar di lain waktu. Jangan lalai walau masa tinggal beberapa minit nak habis. Bola itu bulat, apa-apa pun boleh berlaku kan...

Skuad kita tetap di hati. Mereka yang terpilih untuk bermain, orang lain yg sibuk2 kutuk tu kaki bangku je sebenarnya....lebih sudu dari kuah, tak gitu?

CIK TOM berkata...

adat btanding ada menang n kalah..geram gak dgn yg kl menang puji melambung2..kalah je terus hentam sn sini..sokong biarlah secara adil..

Ujie berkata...

penyokong setia..tetap teguh menyokong walau kalah..

KhaiRin berkata...

da tersurat HM kalah..terima dgn terbuka walaupun pedih

sy dok belakan ultras..awk dok area mn? seat VIP ka?

atiqa aris berkata...

x pasal2 blog tu kene promot.haha

nub berkata...

hahah. mgkin blog bagi dia tu ialah medium untuk melempiaskan amarah...

Kira Kekuri berkata...

ohh aku teda tengok itu perlawanan kelmarin woo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger