Blog Lensa Kamera

Sabtu, 26 November 2011

Update Hadiah Contest Blogger Idol

Assalamualaikum w.b.t . . . .

Asyik tangguh2 je nak update pasal hadiah bagi contest Blogger Idol tu,dah ada tanya hadiah perfume apa kan?maaflah,bz sangat sampai nak beli hadiah tu pun takde masa..maaf sekali lagi.malas nak banyak cakap,layan je hadiah yang termampu disediakan^^

1.Hadiah Tempat PERTAMA 

  *Vanilla Soft Musk 50ml Bernilai RM39

+

*Sweet Honesty 9ml bernilai RM 15


******************************


2.Hadiah tempat KEDUA

*Wish Of Luck EDT 50ml bernilai RM 49


******************************


3.Hadiah tempat KETIGA

*Sweet Honesty Spray 50ml bernilai RM 29


******************************


4.Hadiah tempat KEEMPAT

*Butterfly Spray 30ml bernilai RM 29


******************************


5.Hadiah tempat KELIMA

 *Wild Country Spray 50ml bernilai RM 19.50


  ******************************


Tempat KE 6 Hingga Ke 10

*Top up bernilai RM 10 untuk seorang..



******************************

Ermm..amacam??maaf,hadiah yang diberi biasa2 je ni...gambar perfume kat atas
semua ambil dari pakcik gugel..heheee gambar kat bawah baru real punya^^


*Aku beli perfume banyak ini,yang lain ingat nak bagi kawan..heheeeee


Kata Achie : Tak sabar nak tengok game Malaysia vs Bahrain



Sila like jika suka entry ini . . . . 

12 komen dari budak comel^^:

Eyda Syahida berkata...

eyda nak butterfly spray bleh? hiks!

farz zull berkata...

banyaknya perfume,ngeh3x...;p

ijA berkata...

hadiah best2...

k.h.a.l.i.l.a berkata...

waww.... teruja teruja..... huhu

BiaNatasha berkata...

Eh eh.. Suka minyak wangi dari avon! <3 :D hehe

cemomoi berkata...

mintak syatu...

diana berkata...

pssstttt!!!
pastikan akak menang ye..
kalaumidak siap la kamu!

Kira Kekuri berkata...

woaaahh, banyaknya perfume! *suka perfume*
vanilla soft musk, memang wangi, sbb kakak aku slalu pakai, sweet honesty pulak pernah try. wish of luck belum pernah try. ^^
yeah, boleh lah dapat sebijik nih, bnyaknya ko beli :pp

KhaiRin berkata...

mcm nk berniaga la plak

p/s jom p SNBJ mlm ni!

Azlan Hasan berkata...

fuyyooo!!banyak nyer perfume...mintak2 laa aku menang...hahaha :P

Regards,
-Strider-

afzainizam berkata...

woooo memang lumayan bertuah lahhh sapa yang menang yerrr....

ramai yang ternanti sapa yang dapatnya nanti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
baka anjing terlarang masuk malaysia
baka anjing terhad masuk malaysia

sicomot-comel berkata...

wow....perfume wangi ... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger