Blog Lensa Kamera

Sabtu, 26 November 2011

Blogger Pilih Kasih

Assalamualaikum w.b.t . . . .

Kesal gua, lu memang tak patut buat wa macam ni,
wa sedar wa ni siapa,wa baru je kat sini..
kenapa layan wa macam ini,wa pun manusia ma,
bukan tunggul ,bahkan bukan juga binatang,
wa pun ada juga perasaan,kenapa lu kejam sangat?

mentang wa takde muka,takde apa-apa,
senang saja lu jadikan wa macam sampah,
mentang2 wa ni takde paras rupa menarik,
senang saja lu angkat kaki blah tinggalkan wa.
wa memang kesal sekali..

lu tak patut buat wa macam ini,
wa dah anggap lu serupa wa punya adik,
wa dah anggap lu serupa wa punya kakak,
wa dah anggap lu serupa wa punya abang,
wa dah anggap lu serupa wa punya family.
tapi lu suma anggap wa sebagai sampah??

Sekali lagi aku katakan,apa yang aku sampaikan,tidak semestinya merujuk pada diri aku..aku cuma perantaraan semata-mata,kadang kala tidak kena mengena langsung,baca betul2 sebelum nak jatuhkan komen,nanti diri mu jatuh air muka sendiri..bukan baca sepatah,tapi komen membabi buta..ingat jangan lari dari apa yang hendak aku sampaikan..opsss abaikan !!!!!

Kenapa blogger suka pilih kasih,bukan aku kata semua blogger.tapi ada sebilangannya sebegitu rupa,mentang2 blogger si A ni kacak / lawa,mula yang lain datang memikat,mula yang lain datang bertandang..tapi bila blogger si B ini pula yang kurang kacak / lawa,jangan harap dia nak datang,jangan harap dia nak layan..buang masa dan cuma buang tenaga..setiap blogger adalah manusia,tak perlu nak pilih kasih..patutnya kita saling bantu yang lain,bukan duduk gelak tak sedar diri..tak ingat ke yang dia pun dulu bloggger baru..takkan dah LUPA kot???? Sekian^^


*Mentang2 muka aku kat atas ni kurang comel..kau ??? $%^%$#%$#%$


Kata Achie :Nak tergelak pun ada der..heheeeee


Sila like jika suka entry ini...


26 komen dari budak comel^^:

Kira Kekuri berkata...

sokong :)

♥NuR SyAFiQah♥ berkata...

hehe sabar der..wa tak pilih kasih sama lu kan..heehehehee

fiQ'Ra berkata...

itu lah.. sebagai blogger tak perlu ada sifat pilih kasih.. kita semua manusi biasa.. tak ada lebih tak ada kurang...

Pendamba Mawar berkata...

ahaha...

:) ramai cam tu..nampak hensem lawa..terus jadikan blogger idol la apa la..macam aku ni?haih..sbor je la.haha

RinsyaRyc berkata...

<---tak hemsem gak. ehehe.

*biar misteri jeh. sat lagi kompem orang tercari2 sape kita, name kita, muka kita.. smua dorank nak tau. grrrrrr >_<

*time tu baru rasa glemer. Ceh!! ahaha

L berkata...

aku like kat sini boleh?? heheh


jom bacer jup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

diana berkata...

kesian...
kacak ke tak kacak ke...
akak sayang semuanya..:)

nub berkata...

adus. macam terasa jugak. bukan sebab pilih kasih ka apa.. sebab jarang skali dok beramah ngan blogger lain bila tinggai blog kadang2 3-4 hari..kdg2 trus sbulan x update.. mgkn org ingat sombong jugak kan...

tyhafatyha berkata...

betol-2 ,, setuju sangatt

Eyda Syahida berkata...

memang banyak pon blogger pilih kasih.. eyda pon salu terkena. huhuhu

takpela, sabo jep. huhuh

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata...

betoi tu . berblogging tak bole la pilih2 kaseh .

choki folo sini ye 1030 . tima kaseh ye folo choki :)

cik ika berkata...

ika ta cm uh an3..

~ yus ~ berkata...

apa maksud tersirat entri adik ni? Ada ya orang masuk baca blog kerana rupa paras blogger yg menulis tu? Huhu mcm2.

Tp kalau akak, akak baca blog ikut mana yg update masa akak online dan juga yg selalu jengah dan komen blog akak le. Nak terjah semua list yg ada tak sempat dik. Bkn sbb blogger tu lawa atau apa. . . .:)

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

bloger pilih kasih bila bloger tu top

Nisa Greennnpanda berkata...

singgah sni..
thanks ye sudi follow my blog..
dh follow blk..
^_^

Ujie berkata...

garang jugak achie ni ya..takut la!

akak tengok penulisan, bkn rupa blogger.

*biasala achie, wkend bz lain.

KhaiRin berkata...

ignore je la yg jenis pilih kasih ni..kite mrh2 pon bln nyer dpt duit ke dpt emas ke..ignore je..byk lg perkara yg harus d p-k kn lg

Nelly The Strange berkata...

susah nak cakap . bergantung pada blogger . .
kalau sebab rupa , baik tak payah jadi blogger
:)

L berkata...

silap link smlm... hehhe

jom baca kejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

era kecik berkata...

entahlah.. hehehe

# hensem inuyasha tu.. >_<

k.h.a.l.i.l.a berkata...

uiii marah betul ni. huhu

Azlan Hasan berkata...

hehe..itu abergantung atas sifat manusia masing2..susah nak xplain bile sampai bab pilih kasih nie sebab ia berkenaan dengan perasaan..hehehe

Regards,
-Strider-

afzainizam berkata...

Yang kacak jadi pujaan... yang cantik jadi rebutan....

memang ada yang pilih bulu gak ... tak dinafikan... biak pi diorang buat camtu... tak rugi pun

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
baka anjing terlarang masuk malaysia
baka anjing terhad masuk malaysia

Lia Irdelia berkata...

jum mai berkasih sayaang kat blog singgahsana picisan saya,,

hehehe.. jgn mara..

AdaNaz87 berkata...

ade jugak macam tu ke? manusia oh manusia. takpe, yang penting kite berblogging untuk have fun bukan untuk populariti dan perasan cantik/kacak. ((;

tirahzairi berkata...

sama2 lah kita berkasih syg dgn adil...lalallaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger