Blog Lensa Kamera

Sabtu, 31 Mac 2012

Berehat Sebentar Bersama Kit Kat

Assalamualaikum w.b.t. . . 

Lempang muka sekali lagi,namun masih lagi tak sedar diri..
bangun dari tidur yang lena,sedarkan diri yang kau tidak punya apa-apa..
kau ibarat sampah yang hanya dipandang hina,kau bukan menteri,kau bukan juga raja.
tapi kau cuma seorang manusia biasa yang hanya menumpang kasih 
pada orang yang tak sudi menerima ..kau dah gila?sedarlah diri!!
tutup mata,pekakkan telinga..apa orang nak kata,terima saja..
apa orang nak mengata..abaikan sementara..kerana yang pasti.
TUHAN AKAN SENTIASA ADA .!!!!

                          *********************

#Berehat sebentar,nak rehat dari kehidupan yang agak kejam tak terkira.
#Perlukan masa lagi untuk melupakan perkara yang terjadi tanpa disengaja..maafkan aku !!
#Esok tiada entry,aku nak berehat di sesuatu tempat bersama pesakit aku..dorang bukan keluarga,tapi aku dah anggap macam abang dan kakak sendiri..terima kasih ~
#Maaf jika tidak berkesempatan nak blogwalking ye..bukan disengaja,tapi masa dan mood begitu cemburu sekali..gluppppp
#Bagi yang cari aku kat facebook,maaf sebab Fb masih deactivate lagi ~ 

#Kredit google..tahap mood mengila sampai nak upload gambar pun malas..pelik !!

Kata Achie : Cinta tidak boleh dipaksa,namun jika dah jodoh pasti tidak kemana..aku tunggu kau ***A* boleh?hahaaaa sengal sebentar!!


61 komen dari budak comel^^:

Azlan Strider berkata...

rehat itu perlu..selamat berhujung minggu bro..hehehe

Regards,
-Strider-

chemay berkata...

takmau down2 lah achie.
kalau dah jodoh tak kemana.
:)

#siapa ***a* tuu?
weeewitt dah ada secret admireeee

Leeya Hezlin berkata...

hmm...entry sedih lagi dari achie..
xapa la,semoga dengan kedamaian yang anda cari bersama dengan pesakit tu,akan memberi harapan baru kepada achie k..

p/s:belanja kit kat boleh??hehehe..have anice day en achie.. :)

kiera'sakura berkata...

best klu dapat lempang org, nk2 lak time tue tgh tekanan..hihihihi..

*awak please back!!!!

~SaL IjOu~ berkata...

loh..dia pun nak brenti..tiru akak la tu..haha~

p/s : akak da jumpa blogger hana ahmad n ghost writer..sgt excited dpt jumpa deorang!!~ ^^

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

lapa tiba2

Lea Isnawi berkata...

laa fb deactivate ke, patut la lama x nampak

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Waklu der. Wa sms lu tak balas. Wa cakap jangan call lu call pasai pa. Dah lah time lu call wa entah ke mana. Padan muka lu. HAHA :D

#asyik jalan je. Jeles wa der!

Ujie berkata...

err..intan ke? yg nadia tu..ke org yg sama..eh, nyibuk lak akak. ^__^

apapun, jgn mengharap tau. Skdr berusaha takpe. Moga Allah pertemukan insan yg terbaik buat achie.

*akak beransur baik..thnks.

Noraim berkata...

parah betul la skng ni kan? sila bawak diri cari ketenangan diri.

semutsengal berkata...

main roda impian jom! utk lengkapkan ***A* tuu.


saya pilih J untuk jambu.

kahkahhakah !

Iffah Afeefah berkata...

Amboi jiwang bkan main lagi. Haha

take ur time beb

Miss Butterfly berkata...

malassssssss sangat nak update . mood kelaut lepas bace entry ni . lalala ~

KhaiRin : anies berkata...

hidup x perlu rehat yg perlu rehat ialah otak dan fikiran...

teha berkata...

oh , i love kit kat ! hahahaa !

O CIKTEDDY berkata...

ambil la masa selama yg anda mahukan..ehehe
isi masa dgn perkara berfaedah =D

Miss Purple Ungu berkata...

nak berehat kat mana la tu ye...

HeNRieTTa JoSe berkata...

hehehe...tersibuk sket lately...ill update...hehehe....i love kit kat too..tpi siank cinta dah beralih arah...its kit kat chunky...hehehe....

Cikgu Ma berkata...

ya...jika jodoh tak kemana....tengah sabar ni ^_^

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

cinta bole dicari kan?
ayuh mkan kitkat!!hihihi..

CikUna berkata...

haha.. lor begitu ka bah ?? nda mahu kit kat boleh ka ?? mahu choclate indulgence.. hehe..

** Kirim salam eh kat kakak & abang tue.. hati2 & take care..

\\( ^_^ )//

Juliet_iRa~" berkata...

selamat berehat..hee

;p

amboii dlm call ckp kemain byk lagi..bila jmpa malu la sgt yea..mcm tu baik xyah jumpaa..;p

huuu apsal xleh buat?camne nk jd suami mithali ni?kuikui2..nt ira nk kawin ira jemput..dun worry be happy..haa

next week laaa..dah btau k.sal tp k.sal ckp tgk dl takut dia bz..wuu

Juliet_iRa~" berkata...

opsss..siapa la y tgglkan tu ea..huu

sbr ye byk2..ada la nt wanita terbaik buat achie..insya-Allah..doa byk2 pada Allah..:)

Cik tikah berkata...

tenangkan diri anda :)

Kira Kekuri berkata...

lebih-lebih pun ko anggap dri ko sampah? jgan mcm tuh ndak bagus. semua yg terjadi tuh Allah buat bersebab.. haha, apapun jodoh urusan tuhan, klo korg ada jodoh, xkan kemana! ^..^ hehehe
#apa pun bnyak tul aku nmpk ko mnat ni taw. =p kbai

Niza Romli berkata...

tak salah nak berehat, sebab berehat tu memang perlu. oke, selamat beristirehat bersama kak n abang :)

Zakaria's daughter berkata...

hamboiiii hamboiii hamboiiiiiiiiii.
hahaha

Shaznina Sofia berkata...

ehh ehh.. best laa ayat awak kt atas tu..
mcm bole jd quote pulak kn..
yg penting Allah sentiasa ada..
pengakhiran yg baik.. :)

ABU berkata...

kitkat mmg sodap :)

Yasmin Aris II berkata...

amboii . ngapain nih ? heheh

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

take a good rest bro! rest smpai semangat baru kembali :)

Prettywrite berkata...

Tu dia...tunggu intan eyhh..ehehe..semoga kmu berjaya menambat hati dia Achie..:)
takper go take ur time utk ubt hati tu k..as long as tak buat yg bukan2..hati sakit ni makan masa nak sembuh..

akak kuat?ehehe..buat2 kuat..kalau tak lawan perasaan sendiri siapa lagi nak tolong kan?;)

yad'z berkata...

kit kat kit kat.. dah lame tak makan. hukhuk~

si gadis melayu berkata...

lari dari dunia ke hape ni? haha

Teenager Housemaid berkata...

sila berehat..:DDD

Teenager Housemaid berkata...

oppss..lupa nak cakap,
happy holiday yea! :DDD

kiwi berkata...

waaa..peeewittt..hihi..ayat last dia tu..ehem2..hihi

Puteri Iqa Izyan berkata...

selamat berehat bersama kit kat. heeee :D

Suhami Ahmad berkata...

la...awaitnya ni...ceria k...jangan sebabkan cinta kita terus down...itu bukan tujuan utama kita hidop


p/s : Maafkan atok klau silap tafsir entry ni =)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

ramai yg deactivate fb nyapa ekkkk
omg lapaq plak tgk kitkat tue

diana berkata...

jarang2 dah akak singgah sini..bulan 3 nampak nya kamu pun jarang update blog..:)

sudipVSsenduk berkata...

wah! betul-betul rehat ni... tak pe, take your time bro, moga muncul semula dgn semangat baru...

dhiera berkata...

tenang kn hati dan perasaan kamu~

MiszMaryaNe berkata...

lame gile dh berehat,
sbb tu dtg jenguk sni jap..hehe
=)

Lea Terpenyet berkata...

asek pandang belakang je..bile nk pndg depan?HOHO

Afzainizam berkata...

yuppp peduli lahhh orang nak kata.... sebab orang bukan nak bantu pon...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

Fid"s berkata...

Kit kat jadi penaja ke?
Kalo macamtu makanla Kit Kat banyak-banyak ye..
have a nice day.

HaniShah berkata...

nasib baik sengal sebentar... kalau sengal selama-lamanya... tak ke terus masuk hospital tanjung rambutan...



ngeh3 >.<

Boni JLL3 berkata...

semoga ketenangan bakal diperolehi..amin...

dayah SnoW Heuka berkata...

salam woofer im back ^^ hope sihat2 selalu okeyh hee

cik ika berkata...

mnta sikit kitkat..hehehe..

p/s: seyes ke nk jual topup?? ika ley tolong..

CekbOlat-bOlat berkata...

errkk?? byk persoalan yg berada diminda .. siapa gerangan yg ditunggu itu.. abgggggggg ! kasi tahu cepatt

c'axoera ヅ berkata...

lama tak makan kitkat ni hehehe

ILA HonEyBuNNy berkata...

ambillah waktu untuk berehat seketika....hehe

najmi^^ berkata...

wuuuuuu~ jiwang

Nisa Greennnpanda berkata...

salam Achie~...

no worries, take ur time.. blogging bkn la bnde wajib yg prlu diupdate always.. sy nie pun dh 2 weeks xupdate tau, nie br dpt on9, haha... XD

really missed coming to this blog.. nnti sy nk catch up blk ape yg sy dh miss, lalala~..

lastly, take care ye achie.. in everything u do, no matter how sweet or sour it tastes like, u have Allah wif u.. ^_^

hanaahmad berkata...

kalau ada jodoh memang tak ke mana, tapi kalau takde usaha pun takkan ke mana juga ye dok. :)

syazrinakuya berkata...

nak kit kat =p

misyamissyou berkata...

update la!

echaRierie berkata...

eh eh..jgn lupa mkn nasi plak ea..
jgn mkn cokelat je..hihi

CTK berkata...

siannyer, stress sgt tu...huhuhu

*setia menunggu, tp jgn kecewa suda :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger