Blog Lensa Kamera

Khamis, 22 Mac 2012

Kebenaran Masih Ada l Night Potrait Si Penembak Rambang

Assalamualaikum w.b.t. . . . 

Kebenaran masih ada dimuka bumi ini,pembohongan pasti akan terbongkar..walaupun bukan hari ini,pasti esok lusa ataupun dimasa akan datang..percaya pembohongan tidak akan mampu bertahan.percaya kebenaran tetap masih ada,memang itu tidak disangkalkan lagi..hari ini kau megah mengata,esok lusa kau akan tetap jatuh tersungkur juga..

Sampai bila kau nak membuat onar,sampai bila kau nak menipu dalam tak sedar..sampai bila kau nak membuat cerita yang hanya membuat orang menutup malu dengan begitu aib sekali.. kau sedar apa yang kau lakukan itu?kau sedar kesilapan terbesar yang kau megahkan itu..Suka aku katakan ,tuhan tidak tidur dan takkan pernah tidur...apa sahaja yang kau bohongkan dari dulu sampai kini,pasti tuhan akan tunjukkan..percaya atau tidak,itu terpulang kepada akal fikiran kau sendiri..Sekian~

#apa yang kau buat,itu yang kau akan dapat..kau buat jahat,kau pasti dapat balasan setimpal perbuataan jahat kau itu...bukan nak katakan siapa,aku mengata pada diri sendiri..heheee
#Semoga perancangan ahad ni dan ahad depan akan tercapai..kalau tercapai,mesti best..tak sabar nak ke Melaka dan __________________..cuba teka?lalaaa~
#Aku baru je dalam blogging ,Sejak 23.10.2010,dan kali pertama jumpa blogger baru2 ni..segan siot sebab jumpa adik akak dua2 blogger otai..aku apa ada..confirm 44 hari dorang tak lalu nak makan tengok muka aku yang gluppppppp ni..hehee maaf blogger^^

#Shoot kat Putrajaya je mampu..Nak tengok koleksi terbaru aku,sila klik 
link kat bawah ini ye..Terima kasih^^


Kata Achie :Tak sabar nak gerak ke Melaka Ahad ni..Tak sabar hati.heheee


Sila like jika suka entry ini. . . . 

39 komen dari budak comel^^:

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe bila mau hangout ni? hehe tp tgu aku angkat kamera la.. aku nak angkat kamera ni, tpi jenis mirrorless...

O CIKTEDDY berkata...

adeh...suke la bace madah2 kat sini..
kebenaran selalu menang meski x mnyerlah pd awalnye ^,^ slmt ke Melaka n slmt pulang...hehe

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Untung ler p Melaka bhai~ Hehe :D

Cha berkata...

Cantik sangat :)

Bitt (double IS) berkata...

wahhh syok woo melaka skang...buleh naik cruise mcm2 ada dah kat sana kann...btw nice shot!

Telor Power berkata...

1 welcome to melacca

2 siapa blogger2 tu

3
jangan buat jahat,kan mudah hehehe

Afzainizam berkata...

eeemmmm kebenaran itu jelas walau mcm mana pun kita nafikan... ianya tetap akan nampak... jadi tak usah risau... tuhan maha adil...

wooo sape kata ko blogger tak ternama... sekurang2nya ada jugak mengenali kamu dari kalangan blogger lain...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair windshield kena batu

Akue Achik berkata...

kebenaran psti akan dpt mnewaskn kbohongan..

it`s just a matter of time..

Niza Romli berkata...

betul. setuju sgt...Allah tu kan maha adil..

oo..nak pi jumpa blogger la nih kat melaka...syok2.

Ujie berkata...

Sepandai tupai melompat..akhirnya jatuh ke tanah jua. kebenaran..lmbt atau cpt..akan tersingkap.

*gathering kat melaka ya..
*nk teka, achie tak bg klu..

kiera'sakura berkata...

suka sgt nk kte mke gulpp2 tue.. ketuk jari bru tau...

*blm ada feel nk hupdate entry..hihihihi

JR berkata...

Indahnya panorama Putrajaya, seperti ingin terlena dlm dakapan senja seindah itu....

Suhami Ahmad berkata...

nak p melaka?....nak p meminang lettew...

KhaiRin : anies berkata...

nk dtg melaka? bla tu? bleh sggh kg sy skali

najihah sahami berkata...

hamboi hamboi hamboiiii..bila nak datang bentong nihhh?grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr~

HeNRieTTa JoSe berkata...

so sweet to see the smile on ur face again....

Azlan Strider berkata...

cover lies with another lie..classic..hehehe

Regards,
-Strider-

intan_blur berkata...

dah nak btunang la tuu...jeng..jeng..jeng..xpun dating kat melaka ;p
heheheh..nxt time blh la jumpe akk n blogger2 yg lain..
take gud care ok!!

Teenager Housemaid berkata...

alaaa...ahad ni bezday saya..jgn lupa wish eh..hahaha..
okey fine, gursu je..muehehe..

CikUna berkata...

Asam keping punya scandal !!! wuwu... nak merajuk.. g melaka eh?? tak pe la , g la enjoy puas2 dgn GF tu.. iskhh

Miss Butterfly berkata...

untunglahhh . aritu datang ganu , taknak plak jumpa saya . hurmmmm :/

iszieylyanziy berkata...

shoot putrajaya tuuuuu..PICC at mac 2014 boley?ahaha :P

Prettywrite berkata...

setiap manusia tu akan dapat balasan yg setimpal dengan perbuatannya..:)
ohh achie pun join gathering yang nisa buat entry tu eyh?yang mana 1 dalam gambar tu?hehe..best jumpa kawan2 di alam nyata..

c'axoera ヅ berkata...

bakat terpendam dalam2 :D

semutsengal berkata...

lubang jamban bertaik, tutuplah pakai apa pun, lama lama orang bau jugak.

teha berkata...

cantik gambar tu !

Lea Comei berkata...

rasanya even kita cuba rahsiakan something(tak kira apende) last2 mesti terbongkar gak. Takde rahsia yg selamanya jadi rahsia. sy blogger baru gak.huhu

Shaznina Sofia berkata...

betol tu .. siapa yg benar x perlu takut kerana akn ada kebenaran dan kejayaan utk nya di hujung sana..

Hanie Dew berkata...

manusia..nak lari ke mana kat bumi Allah ni...

wah jumpe blogger aweks ke kat melaka.

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Wa dah update. P lah jenguk. Semalam wa tak ada hati nak update. Maruah wa kena pijak lagi der. Wa panas, wa kena jauh dari belog. Hari ni demi lu wa update. LOL LOL. Ayat poyo der.

Tanpa Nama berkata...

ohh, aku ingt blogger ni maw jadi blogger tegar? trtunggu2 gak entry mlm ni. hehe =p


-bsr-

Mr.Clive berkata...

pepatah klasik nyer adalah sepandai2 tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah jua... :)

Mr.Clive berkata...

apa khabar bro?hoho

Tanpa Nama berkata...

sbgai tanda trma kasih kpd anda kerna sllu mengeshare gambar anda, ambik lah gmbar dri sya yg x seberapa nihh.. hehe =))

http://kierasyakirah.files.wordpress.com/2012/03/1.jpg

#taw buruk, tp slalah ambik, sbgai tnda makaseh sya. ehe =D

Juliet_iRa~" berkata...

wahhh siapakah gerangan blogger tu??xaciiii..heee ;p

nk ikottttt g melaka..kuikuikui..

jgn buat jahat...nt kna byr cash..hee..peringatan utk dr sendri gak..ngeee

yad'z berkata...

jumpe sape? jumpe sape? hehehe...

ade ape kat melaka? dah dekat sangat dah tuuuu.. huhuhu

Fid"s berkata...

fuh..
cantik gambar gua suka beb

CTK berkata...

xbaik menipu, nanti tuhan marah :D

len kli, nk g jaan mne2, ajak taw...hahaha

anyways,lawo gambar! :D

Iffah Afeefah berkata...

Blogger ni plak cmne? Bile nk jmpe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger