Blog Lensa Kamera

Khamis, 29 Mac 2012

Aku Cinta Kamu Intan

Assalamualaikum w.b.t. . . . . 

Aku sayangkan kamu,
melebihi sayang pada nyawaku,
aku cintakan kamu,
namun tak sehebat cintaku kepadaNya,
kamu bagaikan intan,
kamu adalah permata dihati ku.
mungkin kamu bukan yang pertama,
tapi aku dah sematkan kamu adalah yang terakhir,
tapi sayang kamu pergi dalam kesamaran,
kamu pergi tanpa ada penjelasan,
aku sedar satu perkara,iaitu :
AKU BUKAN SIAPA-SIAPA ~

************************
#Entry merapu?kau rasa??
#Masa ada tapi mood takde nak update..apa cite?
#Sabtu ni nak ke suatu tempat,boleh shoot lepaskan tekanan perasaan..siapa nak ikut?

#Cerita lama ni..baru berkesempatan nak upload..ada banyak,tapi ini je yang mampu^^
lebih lanjut,klik link kat bawah..terima kasih^^


Kata Achie : Setiap manusia punya hati dan perasaan ~

Like jika mampu ye..

34 komen dari budak comel^^:

Noraim berkata...

sshnya bila ada masalah mcm ni kan? huhu.

misyamissyou berkata...

nobody is somebody tau..i mean in someone else's life.
rasa aiskrim pelangi scoop 3..

chemay berkata...

achiee.
move on ya?
chemay kan ada.
heee
:P

nak ekot nak ekot.
tapi shoot dekat johor ya?
boleh chemay ekot sekalii

Tanpa Nama berkata...

saya rasa entry ni, tidak merapu,and kamu memang suka sama si Intan,Intan itu hanya skadar perumpamaan padahal kamu memang betul2 mamaknakan nya.
ohh itu yg saya rasa. ngee!
bah semoga berjayalah bos ;) *wink-wink*
sabtu ni mo ikut kalau mampu =p

-bsr-

Leeya Hezlin berkata...

En achie..kenapa entry sedih2 ni..
Alahaiiii,sayu ja..
Semoga en achie tabah ya..
Apa pun insyaALLAH sinar kebahagiaan menanti anda di hadapan..

P/S : mau ikut..tapi jauh la..huhu..

TiraPengemis berkata...

nak ikutttt....

Mishter Izwän berkata...

moodd tak de . tido lebih baik . hehehe

Miss Butterfly berkata...

hey , rindu taukkk ! hahah







pasni nak tukar name INTAN boleh ? errr kbai :p

millerJ berkata...

happy la achie.. jangan sedih2 ^______^

♥ wawawawa ♥ berkata...

hurmm.. bukan semua kita nak, kita boleh dapat..

redha dengan ketentuanNYA..die lebih tahu apa yang terbaik utk kamu..

semua yang jadi ada hikmahNYA..

mungkin bukan intan, tp berlian yg kmu akan dapat satu hari nanti ^^

HeNRieTTa JoSe berkata...

Shoot, Edit, Upload....surely u gonna forget all the rest....all the mess...

ps....rietta keja kat mainland... tapi rumah famly kat island....

jadinya, satu pulau pinang, rietta selalu ronda utk shoot....tgk mood la...nak ptai ke, sawah ke, hutan ke, bangunan bersejarah kew, bunga bungaan kew...semua ada...so tensen pown ilang...

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hahah takyah ckp pasal mood update, aku dah 3 hari x update..hehe

p.s qualiti gmbr ko makin impressive :)

~SaL IjOu~ berkata...

kita bukan siapa2..sobs*

tgk keadaan..cepat setel hal tu..cepatla akak kembali hapdet~ =p

~SaL IjOu~ berkata...

sebelum kamu babap..akak debik kamu dulu..haha!~

QueeN TerataI berkata...

mmg benar kita bukan siapa siapa.. tp kita semua sama:)

Azlan Strider berkata...

kamu sayang insan bernama intan atau kamu sayang insan seperti sebuah intan??hehehe

Regards,
-Strider-

Boni JLL3 berkata...

pergh.. terbaeekk.. :)

Ujie berkata...

best betul kan boleh layan hobi selalu.. rasa seronok dan lupa hal lain sekejap.

enjoy it!

Teenager Housemaid berkata...

achie dalam mood jiwang balik eh..hehehehe

KhaiRin : anies berkata...

amboiiii kemain lg...

Cik tikah berkata...

kalau syg, luahkan je la kat org tuh :)

Fid"s berkata...

ingatkan seseorang yang bernama Intan tadi..

Bitt (double IS) berkata...

wahhh bestnya kat melaka...

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

sy budak comel nk komen,

nk kwen ke??

xila riston berkata...

wow...hahaha lek lu....

kiera'sakura berkata...

Jodoh itu rahsia Allah
dirahsiakan agar satu hari nanti kamu tersenyum bahagia, tunduk bersyukur kerana dikurniakan cinta dan si dia yg melengkapi hidup kamu. insyaAllah :)

kiera'sakura berkata...

Jodoh itu rahsia Allah
dirahsiakan agar satu hari nanti kamu tersenyum bahagia, tunduk bersyukur kerana dikurniakan cinta dan si dia yg melengkapi hidup kamu. insyaAllah :)

Miss Purple Ungu berkata...

sape la intan terpilih tu ye :)

CikUna berkata...

hahah.. INTAN.. SAYA BUKAN SIAPA-SIAPA.. hopefully after this u got ur true love till paradise k.. AMIN..

Juliet_iRa~" berkata...

wuuu..

sentimental sungguh entry ni..mgkin dia ada sebabnya..carilah intan tu utk dapatkan penjelasan..:)

smoga bertemu dgn wanita y mampu membuatkan achie rs dirimu itu begitu berharga buat dirinyaa..eceeee..haha ;p

Afzainizam berkata...

kalau cincin bertahta intan hilang pon aku galat...sayang woooo.... tapi pasti aku dapatkan balik benda yang hilang tu walau tak pasti jumpa balik ke tak

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

c'axoera ヅ berkata...

entry berbaurrr sedih nape!

CTK berkata...

menangis dia bace entry ni :)

Iffah Afeefah berkata...

<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger