Blog Lensa Kamera

Jumaat, 23 Mac 2012

Bila Bekerja Dengan Orang Mengila l Sunset Di Wetland Putrajaya

Assalamualaikum w.b.t. . . . . . .

Bekerja dengan orang yang gila ni memang akan membuat kita seperti seorang yang gila walaupun pada asalnya kita bukan orang yang gila..gila pada kuasa cuma membuat si pengila itu merasakan gila kuasa merupakan sesuatu kepuasaan yang cukup mengila..Cukup-cukuplah membuat kerja gila walaupun kami yang tidak gila ini tahu yang kau memang sudah gila walaupun pada asalnya kau bukan begitu..Gila !!jangan pula ada blogger yang menjadi gila apabila membaca entry yang agak gila-gila ini..cukuplah aku selaku orang yang tak gila,masih dalam keadaan yang waras mengatakan,tak perlu menjadi seorang pekerja yang GILA KUASA jika kau tak inginkan dipanggil dengan KEGILAAN..Sekian~


********************


#Dah janji aku nak balik jadi kaki update,jadi terima je entry suam-suam gila dari aku ni ya..terima kasih ^^
#Hairan betul dengan manusia zaman sekarang ini..gila kuasa bukan satu keutamaan..lebih2 lagi kalau pangkat kau tu bawah lutut yang lain..bukan nak kata mereka angkuh,tapi sedar diri sikit.. Tolong sedar diri kau diparas mana,kenapa nak lebih2??
#Baru balik dari uptown Damansara,singgah lepak makan situ masa datang subang tadi.. tak pernah dalam sejarah aku yang minat makan nasi goreng daging merah ni cuma dapat daging dua ketul..Untung dunia tak kan kemana makcik!!
#Ahad ni aku bukan nak dating ke apa ke kat melaka,jangan salah faham dengan entry yang lepas..ahad ni aku ,kawan rumah dan pesakit dan suami dia rancang nak ke Melaka..boleh shoot puas2 kan?hehee Ahad depan pun gerak juga,kemana?itu rahsia sementara..


#Hasil karya Bf aku,Deknot kira..Untuk gambar lebih lanjut sila klik link dibawah.. TQ~


Kata Achie :Kadang kala perlu juga hemburkan kata pedas biar terasa sikit..kalau tak sedar  juga tak fahamlah pakcik..adehhhhhhh


Sila like jika suka entry ini. . . .  .
 

54 komen dari budak comel^^:

Tanpa Nama berkata...

susah jgak klo bekerja dgn org yg 'gila' nya banyak ni. apa pun, harap achie ndak jadi gila lah. kalau gila mcm maw pinang? ahahah =DD =p
bahh datinglah sepuas2ya ahad ni k. semoga dapat meleraikan segala kekusutn jiwa. slamat mlm nsir~ ^..^

-tidak bernama-

Muna rahimah berkata...

Lawanyaaa sunset tuuuu ! i like like like :)

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hahaa gila gila dan gila.. ni jenis gilagila or memang gila? haha

aku ingatkn gambar ko tadi..hee baru nk impressed kejap.. :)

Cik tikah berkata...

banyaknya perkataan gila. nak jadi gila la pulak. hahaha

JR berkata...

Ramai sangat org gila dlm dunia. Sampai nak tengok berita TV pun malas, 20 minit yg pertama cuma cerita org2 gila yg hentam menghentam tak habis2...

Nida berkata...

Gambar sunset itu sangat cantik... tak puas memandangnya

nini berkata...

santek a gambar....siyes.....

Hanamiko Sakura berkata...

yelah manusiakan...
kadang2 manusia juga suka pandang luaran dari dalaman kan...

serendah-rendah ukhuwah ialah bersangka baik kepada orang lain

setinggi-tinggi ukhuwah ialah mementingkan orang lain dari diri sendiri

sebab tu dalam surah al-kahfi:54..

‎''...dan manusia adalah makhluk yg paling banyak membantah!''

HeNRieTTa JoSe berkata...

Orang gila kuasa masih banyak di daerah ini...kdg2 kala menyebabkan orang laen plak yang jadi gile....atoyai....

Ps...nice picta....nak g terjah blog sna plak....hehehe.....

CikUna berkata...

Lor... Terase ke cakap g dating dgn GF ??? hehehe... mmg betul pun kan ?? lalala.. ngada2 la nak merajuk tu kan??

KhaiRin : anies berkata...

kalu gila keje kena dgn etika keje tu x pe jgn gile keje tp melanggar etika..tu mmg x leh trima

sudipVSsenduk berkata...

Subhanallah... sangat-sangat cantik!

Akue Achik berkata...

gila harta..gila kuasa..gila namaaaaa...semua gila..hoho

gila kuasa itu bahaya..huhu

Akue Achik berkata...

lupa pla,ole2 aa dr Melaka nnt...hoho :D

intan_blur berkata...

hhahahahhaha..adoiii..ayat yg last tu x blh bla la storm..x pegi dating konon..ok..ok fine..mungkin blh diselamatkan lagi dgn stetament storm tuh..tp insyaAllah suatu hari nnt..di Melaka la tpt kamu bdating..oh yeahhhh...!!!
selamat bcuti beb ;)
take gud care

Azlan Strider berkata...

bak kata orang...jangan menggila dengan orang gila..hehehe

Regards,
-Strider-

misyamissyou berkata...

gila sudah bace kegilaan tu..
tapikan, orang tamak selalu untung..dia tamak kuasa dia untung la..kankankankankan?
lain kali kne tamak sikit, minta banyak daging tu..melampau 2 ketul je
jap, tamak ngan gila same maksud ke?

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Gila wa baca lu punya entri :P

Teenager Housemaid berkata...

selamat bertangkap gambar di melaka..:D


lawa gambar ni! serius!

Ujie berkata...

org2 yg gila kuasa ni mmg ujian sungguh...jadi tak seronok bekerja dgn adanya org gini kan..

*mmg tak penah terjadi..n.g. daging merah mestila daging banyak. achie tak bgtau masa byr..

*cuti ya harini? pagi2 boleh online.

Iffah Afeefah berkata...

Eh sy balik slngor. Die pulak g melaka. Shoot bebaik k

Leeya Hezlin berkata...

En achie..sila jangan jadi giler k..
Hehehe..
Bersabarlah dengan orang yg macam tu..
Jenis orang mcm ni memang suka jadikan kita giler macam dia..

Semoga en achie tabah k..
Have a nice day..

P/S: nanti2 saya update lagi k..he3

c'axoera ヅ berkata...

sungguh terbaeeeekkk tapi kat mana nak click like ni....:D

cik Kartun berkata...

siyes pening n rase naik gila bace entry niehh -_-'

semutsengal berkata...

gila kuasa,

lumrah manusia.

xila riston berkata...

wahhh cantek gamaba! gila gak dgn rkn sekerja! gila memerintah huh!

kiera'sakura berkata...

biarlah gilakan pahala akhirat ye dak?

*xde idea dan xde jiwa nk update blog lg... hihihi.. awk ada idea nk kasi sy update?

dhiera berkata...

orang gila kuasa ni kan sebenarnya tak berapa nak independent.. selalu harap kan orang lain~

Cha berkata...

Cantik sangat gambar tu :)

Tanpa Nama berkata...

selamat pergi bekerja boss =DD tc!

Mr.Clive berkata...

skrng ni zaman org kejar duit...secara tak langsung,zaman org keje pangkat...harta...kerana seseorang itu akan dikatakan berjaya sekiranya dorang ada harta,ada pangkat...haih...dunia...dunia...

Boni JLL3 berkata...

hahahahaha..kedekutnya kedai tu.2 ketul je daging???

Juliet_iRa~" berkata...

wahh ni gila update dah ni..hahaha

nasib ira xgila gak bc entry y gila ni...wuuu..haha..;p..org y gila kuasa xkn kemana achie..tengokkan je la..

wahh g melaka ea..snap cntik2 okeee..:D..nt leh snap ira plak..hee

psss : nak pelekat?nak amik y ira pnya je la..kuikui

cikwahidaidris berkata...

nice shot ! :)

Noraim berkata...

mmg sgt susah bekerja dgn org gila kuasa ni. semua benda dia nak.

apa yg blh cakap sabar je laa. huhu.

Mr.Clive berkata...

gambar gambar ko xhenti henti buat aku kagum doh bro...setailo giler!

Zakaria's daughter berkata...

oh teringat clsmate yg tersangat gile kuaseeee bile bace entry neh,
annoying sangat -..-

Zakaria's daughter berkata...

oh teringat clsmate yg tersangat gile kuaseeee bile bace entry neh,
annoying sangat -..-

chemay berkata...

banyaknya perkataan gilaaa.
0_o

yad'z berkata...

tak ajak pi melaka.. boleh shoot sesama.. :"(

nurul diana berkata...

cantikk kot gmbr tuu :)

Shaznina Sofia berkata...

setelah membaca diriku menjadi pening dan menggila.. hahahaha.. terlalu byk GILA di situ.. hahaha..

teha berkata...

nme nyee pon manusia akhir zmn kan.. kuasa dunia yg dikejarnya , bkn amaln :)

Telor Power berkata...

lawa pic tu archie

Suhami Ahmad berkata...

wah, santeknya hasil shoot woofer....

p/s : Atok ponah terkono makan daging dua ketui ja...mmg huntung gilak tokey kedai ittew

Mr.Clive berkata...

selamat minggu baru bro!hoho XD

Prettywrite berkata...

hai berjalan ajer kamu ya..hehe bagus melawat tempat org takderla bosan kan..

biakanlah org yg gila kuasa tu dgn keinginannya..tiba masa dia jatuh nanti baru dia sedar dia tu siapa..

Princess Nusy berkata...

sabaq2..huhu..be cool alwayz! =)

Ros berkata...

Salam ziarah...

O CIKTEDDY berkata...

susah brhadapan dgn org gila kuasa..takot kite plak trtekan sakit jiwa..ehehe

lawanya gmbr tu..gmbr alam..Subhanallah~

Miss Purple Ungu berkata...

rahsia sementara ke hehe
btw, cantik la gmbr tu :)

najihah sahami berkata...

hamboi pakcik. cakap nak jadi kaki update. apaaaaa ni. entry lamaaaa. hahaha

bestnyaaaaaaaaaaaaaa g jalan,.

Afzainizam berkata...

woooo Deknot gambar tu cantik gak tu... caya lahh

biar gila-gila asal jangan sampai orang lain pulak naik gilerr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah alternator kereta

CTK berkata...

hampir menjadi gila membaca entry ni...hehehe.


*eh,npe sebut sal mknan haaa....adoi...dh la nsi goreng my favourite...uwaaaaa...laparrr!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger