Blog Lensa Kamera

Sabtu, 25 Ogos 2012

Tiada Siapa Yang Tahu l Gambar Sekitar Bukit Tinggi Pahang

Assalamualaikum w.b.t. . . . 

Susah nak bagi faham mereka yang susah nak faham,apa lagi kalau mereka memang tak ingin faham dengan apa yang kita cuba fahamkan mereka yang memang susah sangat nak faham². Tiada siapa yang tahu dan tiada siapa yang ingin nak ambil tahu dengan apa yang kita inginkan kerana apa yang kita inginkan belum tentu menjadi sasaran mereka untuk memahami apa yang kita inginkan..hidup ini ada pelbagai,ada pelbagai ragam orang yang kita jumpa,dan bukan semua orang akan tahu kita sebagaimana..

Tiada siapa yang tahu apa yang kita rasa,apa yang kita lalui sebelum ini melainkan diri kita yang sedang melakar pengalaman sendiri,mencerna idea untuk lari dari kenyataan hidup yang sukar untuk diri sendiri terima hakikatnya..Apa yang kita ingin belum tentu kita bisa dapat andai bukan itu yang tertulis buat diri kita.Apapun ALLAH itu maha besar lagi maha adil..jika benar ia adalah memang ditakdirkan buat kita.jauh mana pun ia cuba nak lari pasti akan kembali buat kita kalau bukan sekarang tapi disuatu hari..Sekian..

#Hanya Danboard peneman diri..apakah?

Gambar Sekitar Bukit Tinggi,Pahang

Kata Achie :Maaf,update entry dalam keadaan kurang waras =.=


Terima kasih tuhan atas kehidupan.Aku Cinta ALLAH~

35 komen dari budak comel^^:

Telor Power berkata...

slmt hari raya bro....

jgn fikir banyak2 nanti kusut. tenang-tenang aje

zulhilmi tempoyak berkata...

sampai bila pon xpaham...huhu

HeNRieTTa JoSe berkata...

Psss...rietta xmaen pown...mengintai dr trai kmar jew....

Iffah Afeefah berkata...

diri sndiri pon sy susah nk paham

najihah sahami berkata...

pengulangan ayat paham tu bikin otakku pening. bertanggungjawab plis....haha..

bestnya orang tu pergi bukit tinggi...:(

Hanamiko Sakura berkata...

err, nasib baik baca entri ni paham.. fuhh, ayat sungguh bombastik XD

~SaL IjOu~ berkata...

xkan ada sapa yg akan fhm kita..kecuali DIA..biar kita tabah melakar kisah hidup sendiri..~ =)

p/s : nak duit raya kenela dtg jumpa akak..akak ada byk duit raya lebih ni..~ =p tp jgn jd mcm sorang junior akak tu, mintak akak buat pos laju..adeyh,haha~

LadyBird berkata...

faham faham faham... :)..

Cikgu Ma berkata...

Susah nak bagi faham mereka yang susah nak faham,apa lagi kalau mereka memang tak ingin faham dengan apa yang kita cuba fahamkan mereka yang memang susah sangat nak faham² ----> memerlukan masa untuk memahami =)

محمد رازيق berkata...

salam achi. selamat hari raya bro. wah, template blog dah mngancam. hehe. dah alam aku tak blogwalking ni.hehe anyway jmput singgah blog :)

qasehraihan berkata...

achie!!pekabo
selamat hari raya!!

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/arwah-ni-model-facebook.html

Masz Sidek berkata...

Salam Aidilfitri...

yup... mencari jln penyelesaian lbh elok dr duduk tak buat apa...

Azlan Strider berkata...

in general term memang akan ada orang yang tak akan faham dengan apa yang kita lakukan/perkatakan dan lain-lain..i think its just the way life is going..hehehehe.. :)

p/s: sumtime aku pun tak paham ngan diri aku sendiri..hehehe

Regards,
-Strider-

Noraim berkata...

adehh, berbelit belit nak paham entry ni. hee.

kiera'sakura berkata...

mungkin kadang mereka xpaham apa yg cuba kita sampaikan. try tukar solution supaya mereka boleh paham...

Nafisya Ismail berkata...

emosi kurang stabil yer :p

E'in berkata...

abaikan je org yg xphm bahase tu.. huhu

Leeya Hezlin berkata...

memang sukar untuk kita merasai apa yang orang lain rasa..
kadang2 kita cakap,aku faham apa yang kau rasa..
tapi betul ka kita betul2 faham..
huhuhuhu..

p/s ; pernah juga ke bukit tinggi.. :)

Azham Vsvc berkata...

hai...salam perkenalan.... :)

nazirah berkata...

why? what happen actually
smg sumenye bek2 aja

Ujie berkata...

Pening gak akak nak paham..

Apapun, moga Achie dpt apa yg diimpikan.

Hanis MY berkata...

Suka dgn kata2 pada gambar tu, lain org lain pnglamannya kan

Cik SHiNJU berkata...

Assalamualaikum!!!!!!!!
Kami dtg nak berayerrrrrrrrr...

wahida idris berkata...

betul. xda orang yang btul2 paham kite melainkan Allah.

jodoh tu rahsia Allah. kita berserah je pada Dia :)

btw, Selamat Hari Raya :)

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe nasib danbo paham

Nisa Greennnpanda berkata...

juz nk wish kat achie..

Hepi Merdeka Day~!! ^_^

Teenager Housemaid berkata...

selamat hari raya achie...:)

zila manaf berkata...

eee xwaras eh....kalo danboard tu bernyawa mcm ne? haa

O CIKTEDDY berkata...

hanya diri dan diri =)

Pondok Usang berkata...

citarasa manusia berbeza... =)

EruzuLiyana berkata...

bila ada masalah, kadang kadang kita lebih suka kalau kita pendamkannya dan hanya berkongsi dengan Allah SWT sahaja :)

kay_are berkata...

kalau dah jenis tak faham bahase tu, memang cakap cane pun takkan ade efek bro.. so aku last memang ikut suke ko je r nak watpe..

cik ika berkata...

teringin nak p sne..tp ta de sape nk bawak..huhuh

Ain Norainsyah berkata...

Memang takde yang akan faham kalau kita tak cuba fahamkan mereka. Tapi kadang-kadang, dah puas kita fahamkan, ada jugak yang still tak boleh nak faham + buat-buat tak faham. Yang penting, jangan bergantung pada pendapat orang, dan jadilah diri sendiri. Kan? :)

Edy Fee berkata...

mana gambarnye.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger