Blog Lensa Kamera

Ahad, 19 Ogos 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum w.b.t. . . . 

Tak sangka dalam sekelip mata bulan ramadhan dah berlalu pergi meninggalkan kita.. tak tahu bilakah lagi bulan ramadhan akan menjelma dan menguji diri yang serba naif ini..Semoga segala amalan kita diBulan Ramadhan Almubarak akan diterima olehNya ,insyaallah sama² kita doakan ya..Semoga bulan ramadhan yang dah berlalu pergi akan menyedarkan kita dari tidur yang lena,mengingatkan ada insan yang lebih lemah yang perlu diberi perhatian dari kita dan membuatkan kita tidak mudah alpa didunia yang sementara ini..

Dikesempatan yang ada ini,saya Achie pemilik blog www.wooferstorm.com dan www.lensakamera.com mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua umat islam tak kira dimana pun berada.semoga  Bulan Syawal yang menerjah kita ini dapat merapatkan jurang kasih sayang yang mungkin dah longgar sebelum ini..semoga hari kemenangan buat kita selepas sebulan puasa membuatkan kita lebih sabar dan sentiasa merendahkan diri tak kira dimana juga..akhir kata,pandu cermat jiwa selamat..macam mana kita berpuasa selama sebulan,menyambut syawal pun kenalah belajar untuk bercermat.. salam kemaafan andai ada kata terguris dihati sepanjang saya berjalan seiring dengan blog yang serba kurang ini..maafkan ya..Sekian~

**************************************
#Maafkan diri ini buat ayahanda serta keluarga kerana tak mampu beraya bersama².. Semoga ada rezeki ditahun akan datang..
#Cuti raya pun dapat last² minit,tu pun lepas dah bertekak lidah dengan pihak yang tak punya perasaan.. grrrr
#Semoga hidup kita didunia sementara ini akan baik² saja,dan sentiasa beringat setiap masa ya..

#Sumber gambar hanya mampu ambil dari google..heheee

Kata Achie :Raya kali ini tak semeriah raya sebelum ini..tiga tahun tak beraya 
dikampung memang menyakitkan hati..erkkk


Terima kasih atas kehidupan yang engkau berikan,Aku Cinta ALLAH..

28 komen dari budak comel^^:

Cik Fie berkata...

NEWEST UPDATE (!) Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥ Jom Baca/Komen :) http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

\\ Izzah // berkata...

Salam Lebaran !

Baca&Komen&Follow Jom ♥

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/

Anisa Hang Tuah berkata...

selamat hari raya!

~SaL IjOu~ berkata...

sayu je hati kalo x dpt beraya bersama keluarga..bertabah ya Achie..InsyaAllah peluang itu akan dtg juga satu masa nnt~ =)

selamat hari raya..ampun maaf dipinta~

p/s : erk,akak pos habuk biskut je boley? eheh~ =p

Iffah Afeefah berkata...

Haha bertekak.. xkne mara ke cmtu

HeNRieTTa JoSe berkata...

Salam lebaran...ampun dan maaf di pinta andai ada salah dan silap.....moga berbahagia di aidilfitri....

Ain Norainsyah berkata...

Selamat hari raya gak...:)

Si Matatajam berkata...

Salam Aidilitri Woofer...Maaf Zahir Dan Batin..

www.QueAchmad.com berkata...

Salam Lebaran. Alhamdulillah Abe sempat singgah & akan menjadi Sahabat Setia Blog ni, InsyaAllah... Abe singgah dari Blog Abe: www.queachmad.com

Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, bantu Abe. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini supaya dapat Abe sama2 berjuang MENCARI KEBENARAN KE JALAN ALLAH... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah...

Leeya Hezlin berkata...

selamat hari raya achie..
mohon maaf andai pernah terkasar bahasa..
semoga syawal kali ini memberi kemeriahan dan kegembiraan kepada kita walaupun ada halangan..

p/s : jangan sedih2 ye..makan kuih raya ingat sis.. ^^

O CIKTEDDY berkata...

3 tahun?ok itu agak sedih..

InshaAllah akn ada tahun dpt raya bersama..aamiin!

selamat hari raya achie,maaf zahir n batin =)

sudipVSsenduk berkata...

selamat hari raya!

Noraim berkata...

selamat hari raya awak :)

emieysandra berkata...

selamat hari raya achie..
mohon maaf andai ade slh silap yer
=)

najihah sahami berkata...

waa...3 tahun tak beraya di kampung? kalau saya, dah menangis air mata darah kot. hehe.


selamat hari raya achie~

Si Matatajam berkata...

Jenguk Woofer di hari raya...Salam Lebaran dari kak M sekeluarga...

Afiq Yassin berkata...

selamat hari raya aidilfitri dari afiq

Novelgurl berkata...

Slmt hri raya ! best pe jadi perantauan x balik kg..hehehe.

blog-tips-kurus berkata...

Selamat Raya..

*syukurlah saya senang dapt cuti.

♥ wawawawa ♥ berkata...

slmt hari raya maaf zahir batin =)

Azlan Strider berkata...

Selamat Hari Raya Achie..Maaf zahir dan batin..

Regards,
-Strider-

LadyBird berkata...

Salam Aidilfitri

Hanis MY berkata...

wahh dah berwajah baru blog dia... cantiknyaaaa... salam aidilfitri dari kami sekeluarga...

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

happy eid.. hehe bila mau outing? hehe

Hanamiko Sakura berkata...

meh la dtg raya rumah saya.. nak??

Nisa Greennnpanda berkata...

Salam achie..

Sori lame xjenguk sni.. errmmm..bile tue nk blk sane? sian ank2 buah achie tue, hehe..

well, nk wish slamat ari raye to achie.. maafkn sy ye ats salah silap sy sumer.. I like the new look of your blog, green, hihi~..

br td sy lalu puchong, hehe..... XD

kiera'sakura berkata...

selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

kay_are berkata...

selamat ari raya, maaf zahir batin gak bro =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger