Blog Lensa Kamera

Ahad, 9 September 2012

Hidup Ini l Kaki Cinta Dot Com

Assalamualaikum w.b.t. . . 


♥ Dandoard 

Rajin pula malam ni nak update entry,

syukur masih diberi kesempatan untuk update,

walaupun kebanyakkan entry banyak merapu dan lari dari jalan cerita kehidupan yang asal,

Hidup ini ada banyak agenda yang perlu kita laksanakan,

adakalanya berjaya,adakalanya kita tumbang dimedan kehidupan,

apapun semoga hidup kita,jalan cerita kita akan menjadi kebahagian buat diri kita..

semoga apa yang dihajati akan tercapai walaupun kita tahu itu semua kerja tuhan..

Semoga hidup akan baik-baik sahaja..insyallah~

***********

Nak support kawan boleh?

ada masa layanlah blog canggih ini..dia otai meh,jomm~
www.kakicinta.com

#Klik banner kat atas ni ketat2 ye..dah klik confirm owner dia belanja aku makan.erkk


Kata Achie :Kekadang kena bersuara jika diri perlu bersuara..kan3??


Terima kasih tuhan atas kehidupan yang engkau berikan..Aku Cinta Allah~

11 komen dari budak comel^^:

jeBateja berkata...

Sape kakicinta tu.....kawan blogger hang ke..??

CekbOlat-bOlat berkata...

mmg la kene bersuara,kang bisu lak.. :)

cntik lah blog.. ijauuuu..

Niza Romli berkata...

lama tak singgah sini..dah lain rupa blognya :)

♥ wawawawa ♥ berkata...

amin

Novelgurl berkata...

Waalaikumussalam w.b.t

InsyaAllah..semoga dipermudhknNya..
ye..hak kita utk bersuara.

HeNRieTTa JoSe berkata...

tgk picta congkak teringat suatu kenangan di masa yang lalu...hehehe...

pss....dah klik banner...

E'in berkata...

liku-liku kehidupan.. huhu..

psst nak tahu ea ape tajuk lagu kat blog e'in? meh singgah meh.. :)

kiera'sakura berkata...

kadang langkah mmg terasa kekok tp percayalah yg kekok tue la yg akan jadi kekuatan kita satu masa nanti

Nisa Greennnpanda berkata...

ape org yg tulis kat blog, msti ade reader gak... XD

p/s - b'suare la selagi mampu..huhu..

Ujie berkata...

Achie mmg slalu support kwn2 blog..mcm blog akak dulu. Insyaallah buat baik ada balasan baik.

O CIKTEDDY berkata...

aah sume Allah tentukan tp kita kena la usaha..kan3?hehe

comelnya blog tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger