Blog Lensa Kamera

Isnin, 10 September 2012

Tips Untuk Melupakan Si Dia

Assalamualaikum w.b.t . . .

#Sumber pak gugel...

Risau susah nak lupakan si dia,tak tahu bagaimanakah caranya?bukan susah nak melupakan sidia,lebih2 lagi bila memikirkan dia dah tak cintakan kita ataupun kita hanya membuang masa dan harta bila bersama sidia..dibawah ada tips-tips agar anda bisa melupakan dia..harap berjaya....


#JANGAN HUBUNGI DIA LAGI &
SEBOLEH-BOLEHNYA ANDAI DIA 
MENGHUBUNGI 
KAMU,ELAK BERBUAL 
PANJANG.CAKAP YG PERLU SHAJA.

#CUBA RENGGANGKAN SEDIKIT DEMI 
SEDIKIT JARAK ANTARA KAMU 
BERDUA.

# BERIKAN PELBAGAI ALASAN 
APABILA DIA MENGAJAK KAMU 
KELUAR BERSAMA.

 #CARI TEMAN BARU UNTUK 
MELUPAKAN PANDANGAN & CINTA 
KAMU PADA DIA.

#ELAKKAN BERSENDIRIAN KERANA 
APABILA RASA SUNYI KAMU AKAN 
MENGINGATI SI DIA.

#BELAJAR TERIMA KENYATAAN YANG ANDA TIADA APA-APA HUBUNGAN LAGI DENGANNYA.



                                       Kata Achie :Kalau asyik cerita pasal diri sendiri takut orang muak pula.erkkkk

18 komen dari budak comel^^:

wahida idris berkata...

thank you for the tips. hihi. saya dah buat semua tu. Alhamdulillah. feel better now :)

kiwi berkata...

tips tmbahan dekatkan diri kpd Allah.jika perlu padam terus nombor si dia.tukar no baru.persiapkan diri jadi soleh dan solehah.kejar cinta high class.cinta lepas kawen..weeeee

Novelgurl berkata...

waalaikumussalam..

oh mcm tu ea..k.thnkss tips..

Iffah Afeefah berkata...

bagus tips ni

sy stuju y memula tu

kalo asyik kontek je rase susah nk buang perasaan tu jauh2

Azlan Strider berkata...

nice tips..tp i think the best thing yang akan heal the pain lepas clash nie ialah time..hehe..tapi tak dinafikan tips nie memang berguna bro..hehehe

Regards,
-Strider-

sHaZ wAnI berkata...

perkara ynag amat payah untuk dilakukan walaupun sudah sedaya upaya melakukannya....

Ujie berkata...

Cintailah insan yg menyintaimu...itu lebih indah, drpd menyintai dia yg tak menyintai kamu...itu lebih derita.

Salam bahagia utk Achie!

kiera'sakura berkata...

yang penting jangan lupa dekatkan diri dengan Dia Yang Maha Mengasihani :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

nice tip moga dpt membantu mereka yg memerlukan tip dlm mencari hidup yg lbh baik

Tanpa Nama berkata...

#CARI TEMAN BARU UNTUK MELUPAKAN PANDANGAN & CINTA KAMU PADA DIA.

tak berapa setuju la.. terima kasih.. maaf andai terasa...

najihah sahami berkata...

nak terima kenytaan tu susah....padahal kita punya nagkara..:(

HeNRieTTa JoSe berkata...

Yeap....that theway it is....lupakan yg lama....smpan dalam lipatan sejarah hidup....teruskan hidup demi masa depan....

Nisa Greennnpanda berkata...

life must go on, kn?

mm...xde sape pun rs muak kot, hehe..

kay_are berkata...

dah macam dr chenta lak.. ok bro.. nasihat diterima.. memang berguna tips2 yang diberi tu

Leeya Hezlin berkata...

Sudah selamat dilupakan..hehe..
apa2 pun doakan kebahagiaan dia..
alhamdulillah..hodup dapat diteruskan juga.. ;)

Leeya Hezlin berkata...

typo.. *hidup..

♥ wawawawa ♥ berkata...

betul! nak lupa psgn lama, kite kene cari psgn baru hehehe

Puteri Iqa Izyan berkata...

mule2 memang susah. tp kene sentiasa fikir positif yg org yg lebih baik pasti akan datang :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger