Blog Lensa Kamera

Ahad, 24 Jun 2012

Masa Untuk Berubah l Gambar Kucing Comel Versi Terengganu

Assalamualaikum w.b.t.

Lama juga memendam rasa,letih sudah asyik berperang dengan suasana yang agak susah untuk diungkapkan..alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk mengudpate diri walaupun sebenarnya masa sentiasa ada untuk meloloskan dari kesibukan dunia realiti..namun diatas beberapa perkara membuat aku agak keberatan untuk menonjolkan diri di sini..

Terfikir untuk mendiamkan diri terus pun ada,namun bila memikirkan melalui blog ini aku bertemu pelbagai kawan,melalui blog ini aku berjumpa dengan pelbagai ragam manusia,melalui blog ini juga aku bisa mengungkapkan apa yang aku rasakan..atas dasar yang ada,aku hanya mampu berdiam dan hanya akan berkata jika perlu aku rasakan..

Dan setelah sekian lama mengunakan template yang asal,akhirnya blog Woofer Storm bertukar wajah lagi..entah keberapa kali aku dah lupa,yang pasti dengan template yang baru ini dapat membuatkan mood untuk berupdate itu datang kembali..insyallah jika diberi kesempatan lagi kan??apapun semoga sahabat yang sedia ada tidak terus melupakan dan sentiasa berhubung dari masa ke semasa..itu lagi baik bukan?? Sekian!!!


opss..kredit untuk sahabat aku yang sudi membuatkan template ni..sayang kamu lebih~

*Jujur aku suka template yang asal,namun kekadang perubahan itu amat diperlukan.

*******************************

*Aku lagi suka update blog lensa kamera..tak tahu kenapa.adehhh

update terkini blog Lensa kamera :


Kata Achie :Setiap yang datang pasti akan pergi..kan??


Terima kasih tuhan atas kehidupan yang engkau berikan..Aku cinta Allah~

46 komen dari budak comel^^:

Eyda Syahida berkata...

mohon tukarkan untuk sy jugak .

Anisa Hang Tuah berkata...

comelnyaa =)

Leeya Hezlin berkata...

jangam la berhenti tulis blog.
xbest la nanti..hieeee..
haa,dah tukar template baru ni moga2 makin bersemangat k. ;-)
nice template..

hmm betul.
siapa yg datang pasti akan pergi.
macam hidup kita juga.
setiap yg hidup pasti akan mati.

p/s : selamat kembali.rajin2 update lepas ni.jangan jadi macam saya.hehe..have a nice day en achie

reenapple berkata...

ohh.. dah berubah.. huuu.

# kata ada kucing versi sintok.. mana nak tengok?

✿Lady Ainaa✿ berkata...

Oh my oh my!!!! comeynyew kucing tu.. yaw!!!! geramnyew... ena suka kucing sgt2...

MyMy berkata...

daaaa..
kenapa kaa kaler ijau nie?
motiff?
ingat kan header tu maw letak tekek.. hahahaha..

well..
just so nice kaler bro..

Si Matatajam berkata...

Dah berwajah baru yek. Hijau lagi.... Tp sejujurnya akak lebih suka yg sebelum ni... Lebih sesuai ngan woofer...

Kira Kekuri berkata...

tahniah ada template baru. :) smoga sahabat2 achie yg sedia ada xkan melupakan en.achie.

E'in berkata...

cantik ah blog baru die!! nampak hijau gitu.. ;p

Noraim berkata...

dah setel masalah? selamat kembali awak! :)

pstt. lawa blog. hijau gitu~

CIK TOM berkata...

template baru ni cantik..tp sejujurnya ciktom lg sukakan template lama esp. header lama :)

Eyriqazz vs Denaihati – Blogger Hebat!

HeNRieTTa JoSe berkata...

Lamernye xupdate....neway.....prubahan yang +ve itu perlu...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

nmpk lbh segar tmplate kali ni..

p/s: nak rasa ea mini popiah tu..mai perak..hih.

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

perghh lama gak tak dtg blog ni smpai template bru bertukar..hehe

Kesuma Angsana berkata...

kucing tu mmg comel but saya takut ckit ngan kucing2 ni hehe

kiera'sakura berkata...

selagi perubahan tue tak menyalahi syariat selagi tue x salah :)

Ujie berkata...

Ku lihat hijau..^_^

Blog ni kalau dh mula tinggal..mmg rasa malas & takde idea yg baik utk dikongsi. Biasa gitula yg akak alami.

Apapun..harap achie sihat gembira di bwh payung Ilahi.

chemay berkata...

errr kenapa achie macam sentiasa ada masalah je?
settle kan la cepat2.
tak kan sepanjang masa nak bersedih kan?
susah jugak nak teruskan hidup if macam tu
:)

Miss Xyz berkata...

eceh, minat kucing nmpk.. sme sme. kucing comel oh. :3

anamizu kaito berkata...

huiiii HIJAU la skang !
yg sblm ni cantik softpink..hehe

yg ni pon ohsem gak HIJAU :)






Luv,
cik ana

yad'z berkata...

wah dah berubah wajah... anjakan paradigma yang positif ni. hehee... hijau tu tanda ketenangan... =)

p/s : saya bukan budak baik.. saya jahat n nakal.. haha ^_^

cikwahidaidris berkata...

dari merah bertukar ke hijau. hihi. hulk ke ape ni? ;p

kiwi berkata...

dah lame x datang dah berubah wajah dah blog ni..hihi..camne nak buat te,plate tu..kiwi nak buat x reti.sobs ^__^

dayah SnoW Heuka berkata...

kucing cumil gilakkk!! :D

kay_are berkata...

dah hijau pulak.. tak nampak dah aura2 misteri kat blog ni.. tapi takpe.. biar blog bertukar wajah, jangan tuan blog bertukar wajah.. huu

MyMy berkata...

wa dtg nak tag tag tagg

http://shelittlesunshine.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-geng-blog.html

Edy Fee berkata...

lain ye muke kucing ganu (konon) hehehe
cntik template

Cikgu Ma berkata...

assalamualaikum...eh, dah bertukar jd hijau la...hehe

Cik Ummi berkata...

setiap sesuatu tu mesti melalui perubahan :)


wah,,hijau..seredup mata memandang :)

Telor Power berkata...

hapdate la kat sini bro.


baguskan ada kawan mcm tu.siap tolong buatkan lagi design baru.

Prettywrite berkata...

hai achie lama tak jenguk kamu..:)
apa khabar?
betul tu template baru bg semangat sikit nak update blog..lumrah dah..sebenarnya semua benda baru boleh buat kita bersemangat meneruskan sesuatu..:)
keep on blogging..

sudipVSsenduk berkata...

salin kulit rupanya... ingat salah blog tadi

Mr.Clive berkata...

hoho wajah baru la bro!ekekekek niceee!

Afzainizam berkata...

wahhhh nampak hijau kali ni mmg segar mata memandang..Cantik sangat.. banyak berubah secara keseluruhan sesekali kena la buat perubahan bru la maju. ... kali ni mmg luar jangkaan...

Bukanlah setiap perubahan itu kemajuan, tetapi setiap kemajuan bermula dengan perubahan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paintless dent removal

Suhami Ahmad berkata...

atok setuju tu WS....setiap perubahan tu kadang2 bawak mood yang baru pado kito...tp cuma atok harap jangan berhenti berhubung di alam maya ni ;)

nazirah berkata...

wah i moee like to green hee ;)

Azlan Strider berkata...

hehehe..sama laa macam aku achie.tapi takpe, andai blog membuatkan kita jarang berinteraksi facebook dan twitter kan ade..hehehe... :) cuma feeling dia tak sama seperti menulis kat blog kan??hehehe

Regards,
-Strider-

Tanpa Nama berkata...

masa untuk berubah..sila update selalu C:

xila riston berkata...

wow dh berubah wajah...untunglah ade yg sudi buatkn....hijau pon oke...

CiK FizA berkata...

waahh~ template dh berubah lah ! :DD

hijau ! saya suka ! ngee >.<

Iffah Afeefah berkata...

suke dedua

ops mksud sy templatenye

bkn orgnye wakaka

#kdng y lame kene lepaskan utk djadikan kenangan dan y baru dtg utk mencipta harapan =)

Cik Penguin_Solehah berkata...

smart lah wajah baru blog ni mcm orangnya gak ^^.. Haha tp seyes suka tgk wana hijau ni .. #tq =)

Novelgurl berkata...

perubhn perlu sntiasa 4 da' bettr life..bettr days..better world..better akhirh..Aja!

hafiz hafizol berkata...

Cun template baru nie.. :")

Tolong watkan untuk aku 1. Dh bosan template bunga2 tu.. kahkah :p

blog-tips-kurus berkata...

adorable nya meow itu!!

Nisa Greennnpanda berkata...

perubahan mmg prlu dlm idup, utk kite blaja new things in life.. >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger