Blog Lensa Kamera

Ahad, 24 Jun 2012

Segmen : Kenali Komuniti Blogger

Assalamualaikum w.b.t. . . . 

Lama sangat tak update,bila nak update tak tahu nak update apa..
dah gulung tikar blog ini rupanya,ingatkan pemilik blog ni dah arwah.tapi masih timbul lagi
kan??..alhamdulillah masih diberikan kesempatan untuk hidup lagi..
terima kasih ya tuhan...

Dah lama tak join segmen,menunjukkan kemalasan ini terlalu melampau
batas pemikiran.jadi dengan lafaz bismillah aku merajinkan diri untuk join segmen ini
setelah ditag oleh owner yang ensem sekali .dah puji lebih ni,jangan lupa bagi header
free tau.hehe sekian!!

*Sila klik header diatas ni kalau rasa nak join..jom support kawan!!

tag dorang ni :



Kata Achie :Jangan lupa singgah blog LensaKamera.com .hehee
Selamat bersegmen..

Terima kasih tuhan atas kehidupan yang engkau berikan..

11 komen dari budak comel^^:

caer sasuke berkata...

haha sempat lagi bodek..anyway thanks woofer sebab sudi join..insyaAllah kalau ade rezeki menang, caer akan bat header k..good luck =)

Eyda Syahida berkata...

gudluck :)

Diana Azis berkata...

Selamat bersegmen....good luck :)

MyMy berkata...

fuyoOo..
rajin nya ikut segmen..
baru bangun dari tido ke?
hehe..

da buat..
thanks tag..

Segmen : Kenali Komuniti Blogger

Natasha berkata...

singgah n follow dr segmen yg same :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

Si Matatajam berkata...

Selamat bersegmen dik...Gud luck

Afzainizam berkata...

Yang saya tau Kenali Komuniti Blogger bertujuan untuk membantu rakan2 blogger untuk meningkatkan trafik blog sesama komuniti blogger
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paintless dent removal

AINI CHE DIN berkata...

singgah dan follow dari segmen yg sama

http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

lokman berkata...

Assalamualaikum, datang ke sini untuk mengenali rakan blogger..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

anda juga dijemput untuk join segmen pertama saya.. ^_^. sokongan daripada anda saya ucapkan ribuan terima kasih.

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

rAIHan berkata...

blogwalking sini dr segmen yg sama

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

Nisa Greennnpanda berkata...

gud luck achie.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

(c)Copyright reserved by Woofer Storm.
Powered by Blogger